20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίζατε ότι ο Steve Jobs δεν άφηνε τα παιδιά του να χρησιμοποιούν iPad;

    Ξέρατε ότι ο Steve Jobs, πρώην CEO και συνιδρυτής της Apple και ο άνθρωπος πίσω από το iPad και άλλες καινοτομίες της αμερικανικής εταιρείας δεν άφηνε τα παιδιά του να χρησιμοποιούν το iPad όσο ήταν μικρά;

    steve

    Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, όταν ο δημοσιογράφος των New York Times, Nick Bilton ρώτησε τον Jobs, “Λοιπόν, τα παιδιά σας θα πρέπει να αγαπούν τα iPad;” ο Jobs απάντησε: “Δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει. Έχουμε περιορίσει το πόσο τα παιδιά μας θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία στο σπίτι.”

    Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, πολλοί CEOs και ειδικοί τεχνολογίας προστατεύουν τα παιδιά τους από την τεχνολογία. Υπάρχει πράγματι μια τάση μεταξύ των ειδικών και μηχανικών της Silicon Valley να στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία μη τεχνολογικά, όπως το Waldorf School στο Los Altos, όπου οι υπολογιστές δεν βρίσκονται πουθενά διότι επικεντρώνονται μόνο στη χειρόγραφη μάθηση.

    Ένας ακόμα κορυφαίος CEO της Silicon Valley, ο Chris Anderson, Διευθύνων Σύμβουλος της 3D Robotics και πατέρας πέντε παιδιών, έχει αναφερθεί επίσης το τι οδηγεί όσους εργάζονται στο χώρο της τεχνολογίας να κρατάνε τα παιδιά τους μακριά της. “Τα παιδιά μου κατηγορούν εμένα και τη γυναίκα μου ως φασίστες και υπερβολικά ανήσυχους όσον αφορά στην τεχνολογία και λένε ότι κανένας από τους φίλους τους δεν έχει τους ίδιους κανόνες … Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε δει τους κινδύνους της τεχνολογίας από πρώτο χέρι. Το έχω δει αυτό στον εαυτό μου και δεν θέλω να το δούμε να συμβαίνει και με τα παιδιά μας.”

    Μάλιστα!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles