13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Go Pro Hero 3 Black Edition: Η καλύτερη Go Pro που έχεις δει!

    Τις Go Pro πλέον τις γνωρίζεις, όπως και το ό,τι έχουν “ανοίξει” μία ολόκληρη κατηγορία. Οι καλύτερες Go Pro που έχεις δει ποτέ, όμως, ανακοινώθηκαν χθες και είναι 25% ελαφρύτερες και 30% μικρότερες από τα μοντέλα που αντικαθιστούν.

    Πρόκειται για τη σειρά Hero 3, με υποστήριξη Wi-Fi και καλύτερο μοντέλο την Black Edition. Γιατί, έτσι απλά, αυτό το μοντέλο μπορεί να τραβήξει video 4K!


    Για να τα πάρουμε από την αρχή, βέβαια, η σειρά Hero 3 περιλαμβάνει τρία μοντέλα, με τις “χρωματικές” κωδικές ονομασίες “Black”, “Silver” και “White edition”. Και τα τρία μπορούν να συλλάβουν video 1080p, μόνο το “Black” όμως φτάνει μέχρι τα , με μία μικρή υποσημείωση: όταν το κάνει αυτό, το frame rate πέφτει στα 15fps (στις αναλύσεις 1440p, 1080p και 720p τα frame rates είναι μεταξύ 48 και 120fps).

    Το “Black Edition” μοντέλο μπορεί ακόμη να “αιχμαλωτίσει” φωτογραφίες έως 12MPixels -έναντι 11 και 5MPixels των Silver και White μοντέλων- ενώ έρχεται πακέτο με ένα αδιάβροχο τηλεχειριστήριο (το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά για τα άλλα δύο μοντέλα.)

    Δείτε περισσότερα στο site της Go Pro

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles