18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To επικό God of War 3 έρχεται στο PlayStation 4!

    Το God of War είναι ένα franchise το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της κονσόλας PlayStation, καθώς οι επικές περιπέτειες του Kratos αγαπήθηκαν από τους gamers. Η ατμόσφαιρα, τα εντυπωσιακά visuals, τα υψηλά production values και το κινηματογραφικό feeling κατέστησαν τα God of War ως τα απόλυτα must-have, που πολύ απλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη gaming συλλογή κανενός φίλου του PlayStation. Για αυτό λοιπόν, δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει μία αναβαθμισμένη remastered έκδοση του God of War 3 για το PlayStation 4

    God of War 3 Remastered

    O Kratos αναμένεται να “ρετουσαριστεί”, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρον όλες τις νέες ανεπτυγμένες δυνατότητες της τελευταίας κονσόλας της Sony. Αυτό με απλούστερα λόγια σημαίνει ότι η remastered έκδοση θα πιάνει τα 60fps σε ποιότητα 1080p, καθιστώντας ουσιαστικά τον κόσμο του God of War 3 ακόμη πιο “eye-candy” από ότι ήταν στο PlayStation 3. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται και ένα photo mode που θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να απαθανατίσουν ορισμένες από τις πιο επικές σκηνές του παιχνιδιού, αλλά και πολλά ακόμη μικρότερης σημασίας features και fixes που θα βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία και θα φέρνουν ουσιαστικά το God of War στη σύγχρονή εποχή. To God of War  3 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 14 Ιουλίου και θα κοστίζει περίπου 40$. Παρακολουθήστε το annoncement trailer για να σας ανοίξει ακόμη περισσότερο η όρεξη! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles