15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ένα catamaran για τους υπαλλήλους της Google στο San Francisco

    Οι υπάλληλοι της Google που ζουν στο San Francisco έχουν πλέον έναν ακόμη εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Mountain View της California. Έτσι, η διαδρομή από το San Francisco έως το Redwood City (η μισή δηλαδή απόσταση) γίνεται πλέον και με catamaran, για να συνεχίσουν στη συνέχεια με το λεωφορείο για την υπόλοιπη διαδρομή.

    Triumphant catamaran

    Η Google έχει αναθέσει σε μία ιδιωτική εταιρεία, την All American Marine, τη μεταφορά των εργαζομένων της μέσω θαλάσσης, έτσι ένα catamaran, το Triumphant, πραγματοποιεί τέσσερα δρομολόγια καθημερινά, δύο το πρωί και δύο το βράδυ, όπως διαβάζουμε στο CBS.

    Το catamaran μπορεί να χωρέσει 149 επιβάτες και αποτελεί άλλη μία προσπάθεια της αμερικανικής εταιρείας να χρησιμοποιήσει το λιμάνι του San Francisco για τις υπηρεσίες της. Ας θυμηθούμε τα πρόσφατα δημοσιεύματα με τις μυστηριώδεις φορτηγίδες, για ένα ακόμη…

    Δείτε ένα video από την παρουσίαση της All American Marine στο πλοίο που χρησιμοποιεί η Google για να μεταφέρει τους εργαζομένους της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles