20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Οι Google επαφές σας πιο τακτοποιημένες από ποτέ με το material design

    Η ομάδα της Google συνεχίζει να ανανεώνει το design των υπηρεσιών της ακολουθώντας τα πρότυπα του material design, αυτή τη φορά αλλάζοντας τη σελίδα που συγκεντρώνει όλες τις επαφές των χρηστών.

    Google Contacts preview

    Η ανανεωμένη σελίδα Google Contacts δεν έχει ακόμη πάρει τη θέση της τωρινής, αν και οι χρήστες μπορούν να τη δοκιμάσουν σε preview έκδοση. Όπως θα παρατηρήσετε, γίνεται διαχωρισμός των επαφών σε αυτές με την πιο συχνή συνομιλία, σε τυχόν ομάδες επαφών που δημιουργούν οι χρήστες, σε αυτές που έχουν «κυκλώσει» στο Google+ και φυσικά στην πλήρη λίστα με όλες τις επαφές.

    Κάθε επαφή ανοίγει πλέον σε κάρτα που προβάλλει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες της επαφής, όπως email, τηλέφωνο, φωτογραφία, google+ προφίλ, τίτλο εργασίας, καθώς και τις τελευταίες συνομιλίες του χρήστη με την επαφή, αν η τελευταία διαθέτει Gmail και έχει υπάρξει συνομιλία. Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν κάθε επαφή και να συμπληρώσουν ή διορθώσουν πληροφορίες.

    Τέλος, η νέα σελίδα επαφών έχει βελτιωμένη λειτουργία εύρεσης διπλότυπων επαφών, με επιλογή για εύκολη συγχώνευση των πληροφοριών αυτών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles