24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Google «ξεπουλάει» cloud. 100 GB στο Google Drive με 1.99 $ τον μήνα

    Είτε θέλετε αν αποθηκεύετε φωτογραφίες και βίντεο της γάτας σας, είτε να έχετε αποθηκευμένες μουσικές και αρχεία, το cloud είναι αυτή η τεχνολογική ανακάλυψη που σας επιτρέπει να μην χρησιμοποιείτε φυσικά μέσα αποθήκευσης, αλλά και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο. Η Google, έχοντας εδώ και 2 χρόνια λανσάρει το Google Drive, την cloud υπηρεσία της, ανακοινώνει σήμερα τρομερά βελτιωμένες τιμές.

    drive_blog_pricing2

    Τα 4 πλάνα που προσφέρει η Google στο Google Drive φαίνονται παραπάνω. Η ίδια η εταιρεία στο σχετικό blogpost επισημαίνει την εντυπωσιακή μείωση των τιμών, όταν το μηνιαίο κόστος για τα 100 GB έπεσε στα 1,99 δολάρια από τα 4,99 το μήνα, το 1TB  στα 9,99 δολάρια από τα 49,99, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερο «αποθηκευτικό χώρο» στο σύννεφο, για 10 και περισσότερα terabyte σε τιμή που ξεκινά από τα 99,99 δολάρια το μήνα.

    Το Google Drive παραμένει μία από τις οικονομικότερες cloud υπηρεσίες για τελικούς καταναλωτές (δηλαδή εμάς) ενώ καμία άλλη υπηρεσία δεν δίνει τόσο αποθηκευτικό χώρο δωρεάν (15GB) εφόσον το OneDrive της Microsoft δίνει 7GB, το iCloud 5GB και το Dropbox, 2GB. Ακολουθήστε τα links για να δείτε τις τιμές σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και να δείτε τι σας συμφέρει περισσότερο.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles