20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το πρώτο ολοκληρωμένο prototype του αυτοκινήτου χωρίς οδηγό της Google

    Το πρώτο ολοκληρωμένο prototype ενός αυτοκινήτου χωρίς οδηγό της Google είναι έτοιμο και η αμερικανική εταιρεία μας το αποκαλύπτει τώρα στη σελίδα της στο Google+!

    Είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία και, αν νομίζετε ότι το… έχετε ξαναδεί, είναι γιατί το Μάιο είχαμε γνωρίσει το early mockup του (σας είχαμε γράψει και γι’ αυτό αναλυτικά).

    google-self-driving-car-first-real-prototype

    Από τότε, ωστόσο, η Google δούλεψε πάνω σε διαφορετικά prototypes του… prototype μοντέλου της, κάθε ένα σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να ελέγχει διαφορετικά συστήματα ενός self driving car, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που τώρα μας αποκαλύπτει. Ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει δραματικά, με τη σημαντικότερη διαφορά να είναι πως το σύστημα LIDAR στο πάνω μέρος, που χρησιμοποιεί το όχημα για να “δει” τον κόσμο, είναι τώρα… μικρότερο και πιο κομψό.

    google-self-driving-car-mock-up-vs-real

    Σημειώνοντας πως το αυτοκίνητο θα δοκιμαστεί στους δρόμους της Βόρειας Καλιφόρνια με το νέο έτος (εξακολουθώντας βέβαια να έχει έναν… οδηγό ώστε αν χρειαστεί να πάρει το τιμόνι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης), η Google συνεχίζει τις δοκιμές και μας εύχεται καλές διακοπές. Πώς βρίσκετε αλήθεια το self driving car του αμερικανικού κολοσσού;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles