16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Android Wear 2.0. Νέα έκδοση με εφαρμογές που τρέχουν αυτόνομα (χωρίς το κινητό σας) και… πληκτρολόγιο

    Στο Google I/O 2016, η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε και το Android Wear 2.0, που αποτελεί το μεγαλύτερο update στο wearable OS της από το λανσάρισμά του το Σεπτέμβριο του 2014.

    android wear 2-0

    Η μεγαλύτερη αλλαγή στο software (που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο) είναι το ότι οι εφαρμογές θα μπορούν πλέον να τρέχουν αυτόνομα χωρίς να χρειάζεται να έχετε το κινητό σας κοντά. O David Singleton της Google μάλιστα για το λόγο αυτό πραγματοποίησε ολόκληρη την παρουσίαση με το smartphone του απενεργοποιημένο. Έτσι, τα Android Wear watches τώρα συνδέονται σε Bluetooth, Wi-Fi ή cellular (για τα λίγα ρολόγια που τα υποστηρίζουν) δίκτυα.

    Το “παρών” δίνει ακόμη ένα νέο material design για wearables με expanded notifications και ένα πιο σκούρο User Interface. Τώρα τα Watch faces θα δείχνουν δεδομένα από κάθε εφαρμογή, ενώ η “συνομιλία” μέσω κειμένου με το ρολόι θα είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ με smart replies, αναγνώριση handswriting ακόμη και ένα μικρό swipeable πληκτρολόγιο.

    To software επίσης έχει αυτόματη αναγνώριση άσκησης και μπορεί να συγχρονιστεί με third-party apps και να ανταλλάξει δεδομένα μέσω Google Fit.

    Δείτε περισσότερα για το Android Wear 2.0 Developer Preview 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles