14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Allo. Νέα έξυπνη messaging εφαρμογή με AI χαρακτηριστικά

    Στο πλαίσιο του Google I/O 2016, η αμερικανική εταιρεία λανσάρει τη νέα της smart messaging εφαρμογή που ονομάζεται Allo.

    allo

    Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για αντικαταστάτη του Hangouts, αλλά για μία εντελώς αυτόνομη εφαρμογή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι παραπέμπει περισσότερο στο… Facebook Messenger.

    Είναι μία έξυπνη εφαρμογή που “μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου” από εσάς κάνοντας τις συνομιλίες πιο εύκολες και πιο παραγωγικές, όπως σημειώνει η αμερικανική εταιρεία.

    Έχει δυνατότητες Smart Reply προτείνοντάς σας απαντήσεις με βάση αυτά που σας ρωτάει κάποιος (λειτουργούν ακόμη και στις φωτό), ενώ, φυσικά, το Allo συνεργάζεται και με το Google Assistant (το rebranding του Google Now που γίνεται πιο εξελιγμένο από ποτέ) λειτουργώντας με παρόμοιο τρόπο με τα chatbots που έχουμε δει ήδη από Microsoft και Facebook, αλλά ακόμη πιο αυτοματοποιημένα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Google Assistant πατώντας @google στο chat και να εκμεταλλευτείτε μέσω “συζήτησης” μαζί του όλες τις έξυπνες δυνατότητες του μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής.

    Screen Shot 2016-05-18 at 21.35.17

    Σε άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά σας επιτρέπει με εντολές να μεγαλώνετε/μικραίνετε κείμενο, ενώ σας προσφέρει και χαριτωμένα add-ons όπως τη δυνατότητα να τοποθετείτε σχέδια πάνω στις φωτογραφίες πριν τις αποστείλετε.

    Στο Allo θα βρείτε ακόμη και παιχνίδια (με πρώτο το “Emoji Games” στο οποίο καλείστε να αναγνωρίσετε μία ταινία από κάποια emojis), ενώ υποστηρίζεται και “incognito” mode με κρυπτογραφημένα end-to-end chats και διακριτικά notifications.

    Σημαντικό τέλος το ότι βασίζεται στον τηλεφωνικό σας αριθμό με τον οποίο κάνετε sign up, ενώ η σύνδεση στο Google account σας να είναι προαιρετική. Έτσι, θα υποστηρίζεται τόσο από Android όσο και από iOS συσκευές, όταν θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles