21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Google Maps. Η ανανεωμένη επιλογή Explorer, απάντηση στο νέο… Foursquare!

    Το νέο Foursquare και τα πρώτα στοιχεία γι’ αυτό αποκαλύφθηκαν χθες το βράδυ, όπως φαίνεται ωστόσο ο γίγαντας που ονομάζεται Google δεν πρόκειται να αφήσει το “παιχνίδι” της ανακάλυψης ενδιαφέροντων σημείων, όπου και αν βρισκόμαστε, στα χέρια άλλων. Η άμεση απάντηση του αμερικανικού κολοσσού έρχεται με την ανανεωμένη δυνατότητα Explore στην Google Maps app για Android και iOS.

    google-maps-explore

    Τώρα, μπορείτε να ανακαλύπτετε μέρη στην περιοχή όπου βρίσκεστε, με απλό tap στο νέο Explore button που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία των χαρτών, ώστε με μία ματιά να βλέπετε τι υπάρχει τριγύρω. Οι προτάσεις, μάλιστα, που θα σας γίνονται μπορούν να είναι άμεσα εξαρτώμενες από την ώρα της ημέρας αλλά και τον… καιρό στην περιοχή που βρίσκεστε. Επιπλέον, πέρα από την ώρα, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσο… κοντά θέλετε να είναι το μέρος που ψάχνετε όπως βλέπετε και στο ακόλουθο screenshot.

    google-maps-explore2

    Σταδιακά, μάλιστα, οι επιλογές που θα σας δίνονται θα μπορούν να προσαρμόζονται ολοένα και περισσότερο στις προτιμήσεις σας, όσο “μαθαίνουν” τα μέρη που επισκέπτεστε και σας αρέσουν. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάντως, θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιημένο το “Location reporting” και το “History” στη συσκευή σας.

    google-maps-explore3

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το ανανεωμένο Explorer Function των Google Maps θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από αυτή την εβδομάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles