16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Google Now ίσως ετοιμάζεται να λύσει ένα αιώνιο πρόβλημά σου…

    Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο δεδομένο. Αγαπάμε Google Now, τον προσωπικό βοηθό της Google που μας έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές στην προσπάθειά μας να κυκλοφορήσουμε σε μία ξένη πόλη (ή ακόμη και στην Αθήνα) -με τη βοήθεια των συγκοινωνιών και όχι μόνο- να δούμε τον καιρό, να ενημερωθούμε για το παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας, τα γενέθλια ενός φίλου και άλλα τόσα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας. Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, το Android Police, ίσως σύντομα το Google Now ετοιμάζεται να μας προσφέρει το πιο “έξυπνο” χαρακτηριστικό του που έχουμε δει ποτέ. Ποιο είναι αυτό; H δυνατότητα να θυμάται την τοποθεσία που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητό μας!

    google-now-where-you-parked-card-1
    Κάπως έτσι ίσως είναι η νέα χρησιμότατη κάρτα του Google Now…

    Να, λοιπόν, και το δεύτερο δεδομένο για εμάς. Το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε το γύρο του τετραγώνου, ώστε να θυμηθούμε πού έχουμε αφήσει το αυτοκίνητο. Η Google θέλει να μας απαλλάξει και απ’ αυτό τον “πονοκέφαλο”, καθώς θα ανιχνεύει το ότι βγαίνουμε από το όχημα και, στη συνέχεια, θα υπολογίζει πού το έχουμε παρκάρει, κάνοντάς μας διαθέσιμη μία σχετική κάρτα στο Google Now. Φυσικά, θα έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε το σημείο, αν η τοποθεσία δεν είναι ακριβής, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε κάθε περίπτωση.

    Επιπρόσθετα, οι φήμες θέλουν το Google Now να ετοιμάζει ακόμη περισσότερες νέες κάρτες με λειτουργίες σύντομα, που θα υπενθυμίζουν στους χρήστες να πληρώνουν λογαριασμούς, θα προσφέρουν υπενθυμίσεις ανάλογα με το ποιος είναι κοντά σε ένα χρήστη κ.ά.

    Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, αν η δυνατότητα υπενθύμισης παρκαρίσματος σας φάνηκε ενδιαφέρουσα, δε χρειάζεται να μείνετε μόνο στην αναμονή. Όσο η Google ετοιμάζεται να την ενσωματώσει στο Google Now, εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις ανεξάρτητες σχετικές εφαρμογές που υπάρχουν στα app stores των λειτουργικών…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles