24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google Photos. Αυτή είναι η νέα standalone εφαρμογή της Google για τις φωτογραφίες σας! (vid)

    Μία ακόμη από τις ξεχωριστές ανακοινώσεις του Google I/O 2015 αφορά την πρεμιέρα της εφαρμογής Google Photos, μίας αυτόνομης εφαρμογής αποθήκευσης, διαμοιρασμού και επεξεργασίας για φωτογραφίες και videos που η αμερικανική εταιρεία διαθέτει από σήμερα για Android, iOS αλλά και web.

    google photos

    Το πιο σημαντικό; Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος και φυσικά κανένα κόστος για εσάς, ώστε να χρησιμοποιήσετε το app. Το Google Photos υποστηρίζει φωτογραφίες έως 16MP και videos έως 1080p, ενώ έχει τη δυνατότητα να κάνει back up αυτόματα όλο το περιεχόμενό σας, αλλά και να προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας και διαμοιρασμού σε μία ποικιλία από hubs, όπως το Twitter, το Facebook, το Pinterest ή το WhatsApp (αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα και για sharing ενός group από φωτογραφίες). Επιπλέον, μπορεί να σκανάρει τις φωτό σας και να τις ομαδοποιεί αυτόματα για καλύτερη ταξινόμηση και οργάνωση.

    Ένας χώρος για κάθε φωτό, κάθε ανάμνησή σας, με πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, από την Google που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να οργανώσει τις φωτογραφίες σας. Περισσότερα στο σχετικό blog post της εταιρείας αλλά και στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles