14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel VS. LG V20 κοντράρονται σε ένα μοναδικό Speed Test!

    To Google Pixel και το LG V20 αποτελούν αυτή τη στιγμή δύο από τις πιο δυνατές ναυαρχίδες που κυκλοφορούν στην αγορά, δύο συσκευές που διακρίνονται για τα premium χαρακτηριστικά και για τις υψηλές δυνατότητες τους! H τελευταία προσπάθεια της Google έρχεται στο εσωτερικό του με Qualcomm Snapdragon 821 chipset, που ως γνωστόν πρόκειται για τεχνολογία αιχμής στον τομέα των SoC’s.

    google-lg-v20

    Για αυτό λοιπόν σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς τα πηγαίνει η νέα ναυαρχίδα της Google απέναντι στο LG V20, το οποίο έχει στο εσωτερικό του τον προκάτοχο του chipset του Google Pixel XL, Snapdragon 820. Όπως θα διαπιστώσετε και από το speed test που ακολουθεί, το Pixel XL κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του τεστ σε 1 λεπτό και 36 δευτερόλεπτα, ενώ το LG V20 ήταν πιο αργό με 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά, μπορεί η συσκευή της Google να είναι ταχύτερη, παρόλα αυτά σε ότι έχει να κάνει με τον νευραλγικό τομέα της διαχείρισης της μνήμης, εκεί το V20 τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Μάλιστα, στο δεύτερο γύρο του test όπως θα διαπιστώσετε η ναυαρχίδα της LG κατορθώνει να ξεπεράσει το Pixel XL. Χωρίς αμφιβολία, το συγκεκριμένο versus μας βοηθάει να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συσκευές είναι από τις ισχυρότερες και ταχύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το lag είναι μάλλον άγνωστη λέξη για αυτές…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles