19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σύντομα το Google+ θα διαχωριστεί σε τρεις ανεξάρτητες υπηρεσίες

    Η Google προσπάθησε με τη δημιουργία του Google+ να ανταγωνιστεί το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο, το Facebook, κάτι το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει επιτευχθεί. Παρόλα αυτά, δε μπορούμε να θεωρήσουμε πως λόγω της απουσίας των ενεργών χρηστών το Google+ δεν είναι ένα καλό Κοινωνικό Δίκτυο, αφού παρέχει μερικές εξαιρετικές υπηρεσίες.

    Bradley Horowitz Google+

    Η ομάδα της Google αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή της ηγεσίας του Google+ και τη θέση του τωρινού υπεύθυνου Dave Besbris αναλαμβάνει πλέον ο Bradley Horowitz, VP of product μέχρι πρότινος. Ο Horowitz στην ανακοίνωση του μας πληροφόρησε πως αναμένεται να αναλάβει τις υπηρεσίες Photos και Streams, κάτι το οποίο υποδεικνύει το διαχωρισμό του Google+ σε ανεξάρτητες υπηρεσίες, δύο εκ των οποίων θα είναι οι προηγούμενες, και τρίτη αναμένεται να είναι το Hangouts.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη αν το brand name Google+ θα πάψει σύντομα να ισχύει, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό, όμως γνωρίζουμε σίγουρα πως θα δημιουργηθούν οι υπηρεσίες Photos και Streams, οι οποίες θα επιτρέπουν την επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών, και την ενημέρωση για όσους ακολουθεί ο χρήστης, αντίστοιχα. Όσο για την επικοινωνία μέσω του Hangouts και ποιος θα είναι υπεύθυνος; Θα το μάθουμε σύντομα λογικά…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles