24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Google φοβάται την κυριαρχία της Samsung στο Android

    Αναφορές της καλά πληροφορημένης Wall Street Journal, θέλουν την Google να αισθάνεται ότι απειλείται από την κυριαρχία της Samsung στο λειτουργικό σύστημα Android. Άδικα; Όχι.

    H Samsung είναι υπεύθυνη για την διάθεση του 39,6% των Smartphones παγκοσμίως.  Όλες οι άλλες εταιρείες μαζί που διαθέτουν στην αγορά Android, με το ζόρι φτάνουν το ποσοστό των Κορεατών. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως, κατά την διάρκεια ενός meeting κατά τη διάρκεια του 2012, o Andy Rubin από τη Google, ενώ φέρεται να χαιρέτισε την τεράστια επιτυχία της Samsung, προειδοποίησε ότι η Google μπορεί να έρθει σε περίεργη θέση αν η Samsung ξεφύγει πάρα πολύ από τον ανταγωνισμό.  Στην καλύτερη περίπτωση οι Κορεάτες μπορεί να ζητήσουν περισσότερα από τη Google, στην χειρότερη, η Samsung μπορεί να παραμετροποιήσει την δική της έκδοση του λειτουργικού, όπως έκανε η Amazon.

    Εκεί υποτίθεται πως μπαίνει η Motorola Mobility, που αγοράστηκε από την Google. Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ανάχωμα στις επεκτατικές διαθέσεις της Samsung και αυτό θα ήταν λογικό να το σκεφτεί κανείς. Με τη διαφορά πως η Motorola Mobility, από τη στιγμή που αγοράστηκε από τη Google, δεν έχει επιδείξει κάποια ιδιαίτερη συσκευή ή ιδιαίτερες πωλήσεις.

    Αν τα άγχη της Google είναι πραγματικά και αν αποφασίσει σύντομα να χρησιμοποιήσει την Motorola Mobility ως την κατεξοχήν Google εταιρεία, λέτε τον Μάιο, κατά τη διάρκεια του Google I/O, να δούμε το X Phone πια, δια χειρός Motorola Mobility;

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles