11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    GoPro Hero 4 Silver Edition unboxing & hands-on

    Σας παρουσιάζουμε από “πρώτο χέρι” τη νέα έκδοση της δημοφιλούς action cam της GoPro, τη Hero 4 Silver Edition! Την έχουμε στα χέρια μας και στο video που ακολουθεί θα δείτε τι κρύβει μέσα το κουτί της, αλλά και την ίδια την κάμερα σε λειτουργία, καθώς φέρει αρκετές διαφορές από τις προηγούμενες εκδόσεις!

    gopro hero 4 silver

    Η GoPro Hero 4 Silver Edition μπορεί να κάνει λήψη 4K video στα 15 FPS, 1080p στα 60 FPS και 720p στα 120 FPS, ανάμεσα στα πολλά, ακόμη, modes που διαθέτει και τα οποία μπορείτε να δείτε στα τεχνικά της χαρακτηριστικά στο www.gopro.com. Μπορεί, επίσης, να κάνει λήψεις φωτογραφιών στα 12 MPixel ενώ διαθέτει και τα γνωστά burst και timelapse modes. Αλλά η καινοτομία δεν βρίσκεται σε αυτά…

    gopro hero 4 silver (8) gopro hero 4 silver (7) gopro hero 4 silver (6)

    Η νέα GoPro έχει για πρώτη φορά μια ενσωματωμένη LCD οθόνη αφής στο πίσω μέρος της, μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση των πλάνων που λαμβάνει ο φακός της, αλλά και να κάνετε ρυθμίσεις μέσω του OST μενού της, με swipes και taps! Δε χρειάζεται να τη συνδέσετε στο smartphone ή το tablet σας για να βλέπετε το preview, πλέον, ούτε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά την εμπρός, μικρή οθόνη και τα φυσικά πλήκτρα για κάποιες ρυθμίσεις, έτσι σας λύνει τα χέρια! Φυσικά διατηρείται και η εμπρόσθια οθόνη, ενώ η κάμερα συνολικά είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένη, όπως και το enclosure της.

    gopro hero 4 silver (4) gopro hero 4 silver (3) gopro hero 4 silver (2)

    Επιπλέον, διαθέτει κάποιες νέες λειτουργίες, όπως το Protune, με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους λήψεις “με το χέρι”, όπως ISO και θερμοκρασία χρώματος, για ιδανικά αποτελέσματα και καλύτερης ποιότητας αρχεία, το SuperView (διαθέσιμο σε 1080p και 720p) για ακόμα μεγαλύτερο εύρος λήψης από τα συνηθισμένα και το Auto Low Light με το Night Photo και το Night Lapse για λήψεις σε σκοτεινά σκηνικά ή το βράδυ. Τέλος, η μπαταρία των 1180mAh είναι αρκετή για να της χαρίσει 2-3 ώρες λειτουργίας, ανάλογα με τη χρήση και το αν έχετε συνδεθεί μέσω Wi-Fi με κάποια συσκευή.

    gopro hero 4 silver (11) gopro hero 4 silver (10) gopro hero 4 silver (5) gopro hero 4 silver (9)

    Η GoPro Hero 4 Silver Edition κοστίζει €379,99 και είναι το δεύτερο τη τάξει μοντέλο της δημοφιλούς action cam αυτή τη στιγμή, πίσω από τη Black Edition που είναι η κορυφαία έκδοση. Διατίθεται σε standard, surf και music υπο-εκδόσεις, με διαφορετικά mounts να παρέχονται για την καθεμιά και είναι μια λύση για κάθε χρήστη που θέλει “σοβαρό” action video και φωτογραφίες!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles