18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες GoPro HERO4 Black, HERO4 Silver και entry level GoPro HERO

    Τρεις νέες ανακοινώσεις είχαμε σήμερα από τη GoPro, που βάζει στο “παιχνίδι” της αγοράς τις ολοκαίνουριες action cameras, GoPro HERO4 Black και HERO4 Silver, καθώς και την entry level GoPro HERO

    GoPro Hero4 Black Edition

    Η GoPro HERO4 Black Edition, η πιο “προηγμένη” GoPro που είδατε ποτέ, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η εταιρεία, διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και 2x ταχύτερα video frame rates. Μπορεί να ηχογραφήσει high-resolution videο στα 4K (30fps) ή 2.7K (50fps) ή 1080p (120fps). Όσον αφορά τις φωτό, μπορεί να τραβήξει ανάλυσης 12MPixels στα 30fps. Στο κομμάτι των software features, έχουμε την ύπαρξη του “protune” mode για manual settings στις φωτό και το video όσον αφορά το χρώμα, το ISO limit ή την έκθεση. Το HiLight Tag σας επιτρέπει να αναδείξετε σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή για πιο εύκολη αναπαραγωγή αργότερα, ενώ το “παρών” δίνει και η λειτουργία Superview wide-angle view. Διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και ρυθμίσεις για νυχτερινές φωτό και night lapse. Τέλος, είναι αδιάβροχη έως τα 40 μέτρα και προσφέρει αποθήκευση μέσω microSD. Το κόστος της προσεγγίζει τα 499 δολάρια.

    Παρόμοιο είναι και το μοντέλο Hero4 Black Music edition, που περιλαμβάνει ό,τι και το βασικό, συν το frame, δύο αφαιρούμενες βάσεις για μουσικά όργανα, μία βάση στερέωσης μικροφώνου, ένα προστατευτικό φακού και κάλυμμα.

    GoPro Hero4 Silver Edition

    Η  GoPro HERO4 Silver Edition είναι η πρώτη GoPro που έρχεται με οθόνη αφής, με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα, τα frame shots και να αναπαράγετε περιεχόμενο. Η μέγιστη ανάλυση στην οποία μπορεί να τραβήξει είναι 1080p στα 60fps ή 720p στα 120fps, ενώ διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα 12MPixels για φωτογραφίες με την Black Edition που μπορεί να τραβήξει φωτό στα 30fps. Και εδώ είναι διαθέσιμες software λειτουργίες, όπως τα Protune, HiLight Tag, αλλά και η δυνατότητα χρήσης έως τα 40 μέτρα κάτω από το νερό. Και αυτή έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth, manual control settings για χρώμα, ISO limit, έκθεση και άλλα, καθώς και night photo και night lapse mode, αλλά και Superview wide-angle view.

    Το κόστος της φτάνει τα 399 δολάρια, ενώ και αυτό το μοντέλο διαθέτει Music edition με τις διαφορές στις οποίες αναφερθήκαμε στην περίπτωση της HERO4 Black.

    GoPro Hero

    Τέλος, η νέα entry level GoPro HERO μπορεί να τραβήξει video στα 1080p/30fps ή 720p/60fps, καθώς και photos στα 5MPixels στα 5 frames το δευτερόλεπτο. Διαθέτει στιβαρό αδιάβροχο περίβλημα που δεν αφαιρείται και της επιτρέπει να τη βουτήξετε στο νερό έως τα 40 μέτρα, ενώ ενσωματώνει και αυτή microSD υποδοχή. Η τιμή της φτάνει τα 129 δολάρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=FVrp4s9BYFA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles