16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    GoPro Hero4 Session. Η μικρότερη GoPro κάμερα απλώς… τα σπάει!

    H GoPro είναι γνωστό ότι έχει συνδεθεί με μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις των extreme και action sports να μαγνητοσκοπήσουν τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές στιγμές τους. Η GoPro έθεσε τις βάσεις των “action cam προϊόντων” και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τελειοποιεί όλο και περισσότερο τις προτάσεις της. Αυτή η τάση αποτυπώνεται και στην Hero4 Session, η οποία αποτελεί επισήμως την πιο μικρή κάμερα που κυκλοφόρησε ποτέ η GoPro!

    hero4_session_1

    Μπορεί η Hero4 Session να είναι μικροσκοπική σε μέγεθος, όμως αυτό δε σημαίνει ότι στερείται δυνατοτήτων, καθώς δύναται να τραβήξει video ανάλυσης 1080p στα 60 frames, χωρίς μάλιστα να λείπουν μία σειρά από πρόσθετα modes: που επιτρέπουν video recording στα 1440p (4:3), στα 720p (100 fps), στα 960p κ.α. Επιπλέον, η GoPro Hero4 Session δύναται να τραβήξει φωτογραφίες στα 8 MP, ενώ επιπλέον προσφέρει δυνατότητες για time lapse και burst φωτογραφήσεων (10 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο). Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η GoPro Hero4 Session είναι 40% ελαφρύτερη από την Hero4 Black και αγκαλιάζεται από ένα αδιάβροχο προστατευτικό κάλυμμα που της επιτρέπει να βυθιστεί στο νερό ακόμη και σε βάθος 10 μέτρων.  Στο σώμα της βρίσκεται μία μη αφαιρούμενη μπαταρία, υποδοχή για microSD και μία micro-USB θύρα. H νέα μικροσκοπική GoPro camera στοιχίζει στα 399$ και θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Ιουλίου. Χαζέψτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles