25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    GoProTravelling: Το socializing στους χάρτες!

    Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στα κοινωνικά δίκτυα. Για το ταξίδι, το φαγητό, τον ύπνο, τη δουλειά, τις σκέψεις, για καθετί που απασχολεί –ή όχι- τον σύγχρονο άνθρωπο, υπάρχει κι ένα δίκτυο για να τον ικανοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος έχει κορεστεί; Κάθε άλλο! Νέες και «φρέσκιες», καινοτόμες και έξυπνες ιδέες πάντα θα έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν και να εδραιωθούν, όπως άλλωστε μαρτυρούν οι περιπτώσεις των social δικτύων της τελευταίας –χρονικά- γενιάς (getlunched, PotterMore, Diaspora κ.α.).

    Σε αυτά, λοιπόν, συγκαταλέγεται και το GoProTravelling, μία χαρτογραφική web-based εφαρμογή η οποία κάνει εδώ και λίγους μήνες τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του διαδικτύου. Ναι, έχει σχέση με το ταξίδι εν γένει, μόνο που ο τρόπος λειτουργίας του διαφέρει από τα συνηθισμένα. Ενσωματώνει ένα φιλικότατο περιβάλλον εργασίας, βλέπεις, επιτρέποντάς σου έτσι να αποτυπώσεις τα ταξίδια σου και να τα παρουσιάσεις υπό τη μορφή ενός slideshow –είτε είσαι απλός ταξιδιώτης, είτε επαγγελματίας του κλάδου του τουρισμού.

    Δες το περιβάλλον εργασίας του GoProTravelling. Ευκολάκι και παιχνιδιάρικο, έτσι;

    Μπορείς να συνδεθείς στο GoProTravelling χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου σε Facebook ή Twitter και αμέσως να αρχίσεις να περνάς τα ταξίδια σου. Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα: από τα βασικά στοιχεία όπως τον προορισμό και την ημερομηνία, μέχρι την ιδιωτικότητα και τη μουσική υπόκρουση για την παρουσίαση! Εννοείται ότι εξίσου άνετα θα δεις τα ταξίδια και των άλλων χρηστών-φίλων σου, βαθμολογώντας τα και παίρνοντας ιδέες για μελλοντικούς προορισμούς. Επιπλέον θα κλείσεις ξενοδοχεία, θα αναζητήσεις «έξυπνα» με βάση τη θέση σου και θα προτείνεις μέρη βάζοντας απλά pins σε animated χάρτες. Γενικότερα ο διαμοιρασμός των ταξιδιωτικών εμπειριών σου στο GoProTravelling γίνεται πανεύκολα και, εννοείται, σε απόλυτη συνεργασία με τα υπόλοιπα social δίκτυα.

    Το σκέφτεσαι ακόμα; Κακώς! Το GoProTravelling έχει όλα τα φόντα να γίνει το νέο «hot» όνομα στον χώρο των social δικτύων. Και σε τελική ανάλυση, έχεις ασχοληθεί με τόσες και τόσες μπούρδες. Δώσε και λίγο χρόνο σε κάτι που αν μη τι άλλο έχει προοπτικές, δεν θα το μετανιώσεις…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles