19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H αποκάλυψη του Alan Rickman για το Harry Potter and the Philosopher’s Stone

    Δηλώνετε οι πιο φανατικοί του Harry Potter και πως γνωρίζετε ότι trivia υπάρχει για το κινηματογραφικό franchise; Μην είστε και τόσο σίγουροι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Alan Rickman, ο περίφημος Severus Snape και των οκτώ ταινιών του Harry Potter, έκανε μία αποκάλυψη που ίσως βάλει όλους τους θαυμαστές του μικρού μάγου να τρέξουν και να δουν ξανά το Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

    ALAN-RICKMAN-Severus-Snape

    Στο πρώτη ταινία λοιπόν οι Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint ήταν πάρα πολύ μικροί ακόμα και σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία δεν μπορούσαν να εργάζονται πάνω από τέσσερις ώρες την ημέρα! Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα σε πολλές σκηνές να μην βλέπουμε τους τρεις πρωταγωνιστές, αλλά την πλάτη κάποιων ενήλικων μικροκαμωμένων ηθοποιών!
    Όταν ο χρόνος του τρίο τελείωνε στο σετ, το γύρισμα προχωρούσε με τους ενήλικους ηθοποιούς που φορούσαν τις περούκες τους, γύριζαν την πλάτη τους στην κάμερα, και άφηναν τον Alan Rickman ή την Maggie Smith να πουν τις ατάκες τους. “Αυτό που βλέπετε σε κάποιες σκηνές δεν είναι το κεφάλι του Daniel” θα πει γελώντας ο Rickman.
    Ο διάσημος ηθοποιός συμπλήρωσε πως το να έχεις περίπου 300 παιδιά στο σετ, τα οποία κάποια στιγμή έπρεπε να φύγουν για να κάνουν τα μαθήματά τους, ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τον προγραμματισμό των γυρισμάτων του Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles