18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Barbra Streisand επικοινώνησε με τον ίδιο τον Tim Cook, καθώς η Siri προφέρει λάθος το όνομά της!

    Το να είσαι μία πραγματική διασημότητα σ’ αυτό τον πλανήτη έχει τα καλά του, κάποια από τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με την Apple. Έτσι, όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Barbra Streisand, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο NPR αποκάλυψε ότι επικοινώνησε προσωπικά με τον CEO της Apple, Tim Cook, ώστε να διορθώσει την προφορά του ονόματός της από τη φωνητική βοηθό Siri – και εκείνος συμφώνησε να το κάνει.

    Όταν ο Scott Simon αποφάσισε να δοκιμάσει τη Siri στον αέρα με μια ερώτηση που θα ανέφερε το όνομά της Streisand, η φωνητική βοηθός της Apple πράγματι απάντησε, αλλά, σύμφωνα με τη Streisand, δεν το είπε ακριβώς σωστά.

    “H Siri προφέρει το όνομά μου λάθος”, αναφέρει η θρυλική τραγουδίστρια. “Το Streisand προφέρεται με μαλακό S, όπως η άμμος της παραλίας (sand). Το λέω αυτό σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.”

    Προφανώς, το λάθος ήταν αρκετά σημαντικό για τη Streisand, αφού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά της, ώστε να έρθει σε επαφή με το μόνο άτομο που θα μπορούσε να εγγυηθεί μια διόρθωση: τον Cook.

    “Κάλεσα τον επικεφαλής της Apple, Tim Cook, και τελικά συμφωνήσαμε στο να αλλάξει η Siri την προφορά του ονόματός μου” δήλωσε.

    Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η σωστή προφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται “στην επόμενη ενημέρωση της φωνητικού βοηθού στις 30 Σεπτεμβρίου.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles