18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H επιστροφή του τηλεοπτικού Star Trek είναι γεγονός!

    Δεν είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια το πρώτο teaser του Star Trek, ωστόσο καταφέρνει να σε ενθουσιάσει και με το παραπάνω. Το CBS παρουσίασε ένα κλιπ 50 δευτερολέπτων που μας ταξιδεύει στο διάστημα για να καταλήξει στο καινούργιο logo που λάμπει στην οθόνη και υπόσχεται τόσα πολλά. Η μεγάλη επιστροφή του franchise στη μικρή οθόνη είναι πλέον πραγματικότητα και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2017.

    Startrek

    Πρόκειται για μία δουλειά του Bryan Fuller που ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας τα Star Trek: Deep Space Nine και Star Trek: Voyager και που επιστρέφει τώρα ως co-creator και executive producer του νέου project.
    Στην παρουσίαση του προγράμματος του CBS, o πρόεδρος Les Moonves, αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους λέγοντας “Δεν πιστεύατε πως θα σας δείξουμε το καστ, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό!”. Όντως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο αφού η πρεμιέρα του show αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς, ωστόσο οι φήμες έχουν ήδη αποκαλύψει πως το νέο Star Trek θα αφήσει το κλασικό Enterprise για να ταξιδέψει με ένα άλλο διαστημόπλοιο. Όσο για το story αυτό θα έχει μία συνέχεια θεματολογικά με την σειρά των ’60s, όχι όμως και με το κινηματογραφικό σύμπαν του J.J. Abrams. Στην επαναφορά του “final frontier” στη μικρή οθόνη, θα βάλουν ένα χεράκι και οι Nicholas Meyer (The Wrath of Khan) και Rod Roddenberry, γιος του δημιουργού του Star Trek, Gene Roddenberry!
    Φέτος γιορτάζονται τα 50 χρόνια του Star Trek, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών, του οποίου η τηλεοπτική σειρά έχει προβληθεί σε πάνω από 190 χώρες, σημαδεύοντας ανεξίτηλα τη μικρή οθόνη, το sci-fi genre, αλλά και την ποπ κουλτούρα γενικότερα.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=xXpPweAooeE

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles