20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Marvel ανακοίνωσε και επίσημα το Spider-Man: Homecoming

    Γνωρίζαμε εδώ και λίγο καιρό πως ο άνθρωπος που σκαρφαλώνει στους τοίχους με απίστευτη άνεση θα εμφανιστεί στο Captain America: Civil War. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε και πολλά για το σόλο φιλμ του Spider-Man που αναμένεται να κάνει ένα ακόμα reboot στην ιστορία του. Αυτά μέχρι χθες που η Marvel και η Sony ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα στο CinemaCon τον τίτλο της ταινίας. Βλέπε Spider-Man: Homecoming.

    marvel-spider-man-homecoming-announcement-1

    Μάλιστα, αν και δεν έχουν γίνει διαθέσιμα online ακόμα, η Marvel έδειξε και κάποια πλάνα προς μεγάλη χαρά του κοινού. Αυτά δείχνουν το κυριολεκτικό “homecoming” του Peter Parker (πλέον τον υποδύεται ο Tom Holland) που επιστρέφει στο σπίτι για να βρει την θεία του May (Marisa Tomei) να μιλάει με τον κύριο… Tony Stark που έχει εμφανιστεί δήθεν επειδή ο Peter έχει επιλεχθεί για ένα πρόγραμμα στην Stark Industries.
    “Είναι πραγματικά μία επιστροφή στο σπίτι” θα πει ο Holland, “επειδή σε όλη την ταινία ο Peter προσπαθεί να βρει ποιος είναι και που ανήκει σ’ αυτόν τον κόσμο”. 
    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Marvel αποκάλυψε πως στην ταινία θα δούμε κι άλλους χαρακτήρες από το Marvel Cinematic Universe, κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιουλίου του 2017 . Όπως είπαμε τον Spidey θα τον δούμε νωρίτερα στο Captain America: Civil War στις 6 Μαίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles