20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung ανακοινώνει τον Exynos 4 Quad, στα 1,4GHz για το Samsung Galaxy S III

    Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου Galaxy στις 3 Μαϊου η Samsung για να μας δώσει τις λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή που θα κάνει την επόμενη ναυαρχίδα της να «τρέχει»; Ίσως σκέφτηκε πως το chip θα έπαιρνε περισσότερη δημοσιότητα αν διέρρεε τις λεπτομέρειες γι αυτό αποκλειστικά και δεν θα έμενε στη σκιά της νέας συσκευής. Άλλωστε, τους επεξεργαστές Exynos η Samsung τους πουλάει και σε άλλους κατασκευαστές.

    Αποκαλύφθηκε λοιπόν ο Samsung Exynos 4 Quad επεξεργαστής, με 1,4GHz ανά πυρήνα και βασίζεται στο ARM Cortex A9. Σύμφωνα με τη Samsung, εξασφαλίζει εκπληκτικές ταχύτητες στην περιήγηση, στην προβολή 3D περιεχομένου, το παιχνίδι, χωρίς όμως να «στεγνώνει» την μπαταρία. Συγκεκριμένα, η Samsung επιβεβαιώνει στο δελτίο τύπου της πως ο Exynos 4 Quad έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τον Exynos 4 Dual ενώ καταναλώνει 20% λιγότερη ενέργεια.

    Σε κάθε περίπτωση η Samsung επιβεβαιώνει πως ο νέος Exynos 4 Quad θα είναι μέρος του hardware του νέου Galaxy. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα, είναι αν το Samsung Galaxy S III θα ονομάζεται έτσι, ή αν θα ονομάζεται Samsung Galaxy S 3. Η Πέμπτη, όμως, είναι κοντά. Δείτε και το βίντεο της Samsung για το νέο επεξεργαστή, με ένα “hint” για τον επόμενο, τον Exynos 5 Dual, στην αρχή του.

    Πηγή: Verge, Samsung,

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles