20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Siri καταφθάνει (και στο) στο Mac OS από το καλοκαίρι!

    ΟΚ δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση – ακόμα – αλλά αν το συνήθως έγκυρο MacRumors έχει δίκιο, τότε από το καλοκαίρι το Mac OS θα αναβαθμιστεί με την Siri στις βασικές λειτουργίες του! Πιο συγκεκριμένα χθες το MacRumors, παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το εικονίδιο της ψηφιακής βοηθού της Apple στο OS X Dock, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και μία ακόμα φωτογραφία που φέρεται να δείχνει το εικονίδιο της Siri στο Mac μενού στην κορυφή και στην οριζόντια μπάρα.

    siri_weird_verge1main_large_extra_large.medium

    To site αναφέρει πως οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από μια πηγή που και στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες και αυθεντικές διαρροές. Το χρωματιστό εικονίδιο του Dock φαίνεται στην αρχική φωτογραφία ενώ αυτό του στο μενού λίγο πιο κάτω και είναι μονόχρωμο με το λεκτικό «Siri».

    je893d6d

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το «Hey Siri» χαρακτηριστικό θα υποστηρίζεται επίσης και στα Mac και οι χρήστες θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν κατά βούληση.

    g5qqoxtz

    Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Σίγουρα αν γίνει μια τέτοια προσθήκη αυτή θα έρθει στο φετινό συνέδριο της Apple, WWDC, που θα λάβει χώρα μεταξύ 13 και 17 Ιουνίου και όπου θα έχουμε για πρώτη φορά την επίσημη παρουσίαση του OS X 10.12

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles