18.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Toshiba κερδίζει Red Dot Award για τον Portégé Z20t και το Chromebook 2

    Η Toshiba Europe ανακοίνωσε ότι βραβεύτηκε με RedDotAward 2015 στην κατηγορία προϊοντικού σχεδιασμού για τις συσκευές Chromebook 2 και Portégé Z20t στο πλαίσιο του ομώνυμου διεθνούς διαγωνισμού design.

    Με 4,928 πρωτοποριακές συμμετοχές από 1,994 διαγωνιζόμενους και 56 χώρες, η κατηγορία «Προϊοντικού Σχεδιασμού» στα RedDotAward 2015 δεν αποτελεί απλώς τον πιο διαδεδομένο και ευρύ διαγωνισμό προϊόντων στον κόσμο, αλλά και τον πλέον διεθνή.

    Η βράβευση με ‘RedDot’ καταδεικνύει διεθνώς αναγνωρισμένη αριστεία στο design–καθότι οι νικητές επιλέγονται από Επιτροπή διάσημων designers, καταξιωμένων καθηγητών design και γνωστών δημοσιογράφων από 25 διαφορετικές χώρες.

    Toshiba Portégé Z20t

    Ο Portégé Z20t συνδυάζει την ισχυρή απόδοση με επεξεργαστές Intel Core M και την ευελιξία ενός tablet σε μία συσκευή. Στοχεύοντας κυρίως σε επαγγελματίες, αυτή η υβριδική 12.5” συσκευή με FullHD οθόνη έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν ή να καταναλώσουν περιεχόμενο με ευκολία.

    Είτε χρησιμοποιείται για να κάνετε παρουσιάσεις μέσω του αναστρέψιμου σώματός της, είτε για να κρατάτε σημειώσεις σε meetings, ή για να ολοκληρώνετε καθημερινές εργασίες, θα επωφεληθείτε από τις υψηλές επιδόσεις και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 17 ώρες και υποστηρίζει την παραγωγικότητα όλη την ημέρα. Με premiumdesign που είναι συγχρόνως λεπτό και ελαφρύ, ο Portégé Z20t είναι μία συσκευή που μεταφέρεται εύκολα. Επίσης, με την ενσωματωμένη TrustedPlatformModule (TPM), τα δεδομένα που αποθηκεύονται παραμένουν ασφαλή– κι εσείς μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας.

    Red Dot winner Z20t

    Toshiba Chromebook 2

    To Chromebook 2 της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την ψυχαγωγία τους –είτε παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες ταινίες με την προαιρετική φωτεινή FullHDIPS είτε απολαμβάνουν την καλύτερη μουσική με τον καλύτερο ήχο από τα στεροφωνικά ηχεία Skullcandy .

    Οι business χρήστες, από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιούν spreadsheets με ευκολία στην τελειοποιημένη 13.3″ οθόνη, και να ταξιδεύουν χωρίς βάρος αφού η συσκευή ζυγίζει μόλις 1.35 kg. Με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πολλές δημοφιλείς εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να είναι περισσότερο παραγωγικοί – όταν μελετούν, εργάζονται ή παίζουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles