21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Warner Bros. έχει 11 ταινίες της DC σε εξέλιξη

    Ναι ναι. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έντεκα. Εκτός φυσικά από το Batman Vs. Superman που ήδη ετοιμάζεται και την πρόσφατη ανακοίνωση πως ο Zack Snyder θα αναλάβει και το πολυαναμενόμενο Justice League, η Wall Street Journal έκανε γνωστό, σε δύο ξεχωριστά άρθρα της, πως η DC Comics και κατ’ επέκταση η Warner Bros. έχουν στα σκαριά πολλά projects. Πάρα πολλά.

    dc comics

    Η εφημερίδα έκανε αναφορά για τέσσερις ταινίες που δεν θα έχουν σχέση με το Justice League κόσμο. Αυτές είναι οι Shazam, Metal Men, 100 Bullets και Fables, για τις οποίες είχαν κατά καιρούς ακουστεί πολλές πληροφορίες, ενώ έκανε λόγο για άλλες εννέα ταινίες που είναι στο πρόγραμμα.
    Τα σίγουρα μέχρι τώρα επτά φιλμ είναι τα Batman Vs. Superman, Justice League, Shazam, Metal Men, 100 Bullets, Fables συν το Sandman, του David Goyer με τον Joseph Gordon-Levitt. Ποια είναι τα άλλα τέσσερα; Ανάμεσα σ’ αυτά πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σίγουρα η Wonder Woman αφού η Gal Gadot έχει υπογράψει ήδη συμφωνία για τρεις ταινίες για να την υποδυθεί. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι κάποια ανάμεσα στα AquamanThe Flash, Sleepers, ενώ ίσως πρόκειται και για δύο ξεχωριστά φιλμ των Batman και Superman. Σιγά σιγά όλο και κάποιο νέο θα προκύπτει και τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν γύρω από την υπόλοιπη τετράδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles