13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Warner Bros θέλει τον Eddie Redmayne για το spinoff του Harry Potter

    To Fantastic Beasts and Where to Find Them είναι το πολυαναμενόμενου spinoff του Harry Potter που η Warner Bros ετοιμάζει με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς και η οποία έχει εστιάσει την προσοχή της στον πρόσφατα βραβευμένο με Όσκαρ Eddie Redmayne για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    eddieredmayne_header

    Η διάσημη συγγραφέας των ιστοριών του μικρού μάγου, JK Rowling έχει φυσικά τον πρώτο λόγο στο project, αφού έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ ο David Yates, ο σκηνοθέτης που έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλον με τις ταινίες του Harry Potter, αναμένεται να καθίσει πίσω από την κάμερα.
    Η ιστορία λαμβάνει χώρα 70 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς του Harry Potter και επικεντρώνεται σ’ έναν φανταστικό συγγραφέα ονόματι Newton Artemis Fido Scamander που ζει τις δικές του φανταστικές περιπέτειες με μαγικά πλάσματα. Ο Redmayne θα ερμηνεύσει τον Scamander, με τις φήμες να λένε πως είναι θετικός στην ιδέα, αρκεί να του αρέσει αυτό που θα διαβάσει όταν πάρει στα χέρια του το σενάριο.
    Φυσικά η επιλογή της Warner έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Redmayne έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του μετά την βράβευση του με το Όσκαρ, για την ερμηνεία του Stephen Hawking, στο The Theory of Everything.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles