14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Hail, Caesar! έχει το μοναδικό χιούμορ των αδελφών Coen

    Είναι οι αδελφοί Coen. Τι άλλο χρειάζεται να ρωτήσει κανείς; Είναι αυτοί που μας χάρισαν ταινίες όπως Fargo, No Country for Old Men, The Big Lebowski και τόσες άλλες. Και το Hail, Caesar! είναι η νέα τους κωμωδία, η πρώτη δουλειά από το Inside Llewyn Davis του 2013.

    hail caesar

    Ο Josh Brolin υποδύεται τον “fixer” Eddie Monnix, τον τύπο δηλαδή που λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται σ’ ένα κινηματογραφικό στούντιο και διατηρεί χαρούμενους τους πρωταγωνιστές. Ο George Clooney ερμηνεύει τον αστέρα των ’50s, Baird Whitlock, που θα τον απαγάγουν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μίας υπερπαραγωγής. Ο Monnix θα αναλάβει να τον φέρει πίσω, μία πολύ δύσκολη αποστολή που θα χρειαστεί την βοήθεια πολλών ατόμων. Φήμες θέλουν το σενάριο να είναι βασισμένο στη πραγματική ζωή του executive της MGM, Eddie Mannix.
    Το trailer αποκαλύπτει το μοναδικό χιούμορ των Coen με τον Clooney να κουμπώνει για ακόμη μία φορά τέλεια μαζί τους, ενώ από κοντά ακολουθεί και το υπόλοιπο εντυπωσιακό καστ, βλέπε Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Frances McDormand, Channing Tatum και Jonah Hill!
    Το φιλμ θα ανοίξει στην Αμερική στις 5 Φεβρουαρίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles