16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τσιμπιδάκι re-invented. Το πιο έξυπνο gadget που μπορείς να κρύβεις στα μαλλιά σου

    Θυμηθείτε σκηνές από ταινίες εποχής, όταν μοιραίες γυναίκες αποπλανούσαν σημαντικούς άντρες και τη στιγμή κορύφωσης του… πάθους, έβγαζαν από τα υπέροχα φτιαγμένα μαλλιά τους ένα στιλέτο και τους δολοφονούσαν. Εντάξει; Τώρα ξεχάστε τις. Και σκεφτείτε την αντίστοιχη κίνηση μίας γυναίκας, ως άλλος MacGyver, για να σας λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα: να βιδώσει μία βίδα όταν δεν έχετε κατσαβίδι.

    Αυτό κυρίες και κύριοι είναι το πολυεργαλείο – τσιμπιδάκι και είναι έξυπνο:

    hqtsxrmyaposn1yoayg6

    Το τσιμπιδάκι αυτό μπορεί να αντικαταστήσει ένα σωρό από εργαλεία που θα χρειαζόταν κάποιος να κουβαλάει μαζί του υπό άλλες συνθήκες: κατσαβίδι, γαλλικό κλειδί, κόφτη, υποδεκάμετρο, ακόμα και κεφαλή για να βιδώνετε τις ενοχλητικά μικρές βίδες στα γυαλιά σας. Και είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

    jnv2acwqxs16lb7h4fvg

    Διατίθεται από το online κατάστημα Animi Causa, κάτω από μία πολύ ανόητη (κατά τη γνώμη μας) κατηγορία: Gifts for Him. Κι ο λόγος είναι γιατί δεν θέλουμε να φανταζόμαστε ένα άντρα πολυτεχνίτη να φοράει τσιμπιδάκι…

    Aλλά γιατί μπορούμε πολύ άνετα να φαντασιωνόμαστε μία γυναίκα να βγάζει με χάρη ένα πολυεργαλείο από τα μαλλιά της τη νύχτα στο camping και να στερεώνει σε αυτό, το φιδάκι για τα κουνούπια.

    Μόνο αυτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles