21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Halo 5 Guardians κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και φέρνει τα πάνω-κάτω στο σύμπαν του Master Chief!

    H Microsoft αποκάλυψε δύο νέα trailers για το πολυαναμενόμενο Halo 5: Guardians, το οποίο αναμένεται να αλλάξει πολλά στο σύμπαν του Master Chief. Όπως ανακοινώθηκε το Halo 5 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στο Xbox One στις 27 Οκτωβρίου και στα δύο trailers που κυκλοφόρησαν μπορούμε να διακρίνουμε τις δύο όψεις του νομίσματος.

    Halo 5 Guardians

    Σύμφωνα με τα όσα είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στα δύο trailers, ο Master Chief φέρεται να καταδιώκεται από έναν άλλον Spartan, τον Agent Locke, ο οποίος φαίνεται να υποτιμάει τον ήρωα του Halo, θεωρώντας τον ως έναν «υποτιθέμενο σωτήρα», ο οποίος θα πρέπει να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα που διέπραξε. Αν και εννοείται πως η Microsoft αυτή τη στιγμή κρατάει την υπόθεση του Halo 5 ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο με τα όσα έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής, το νέο Halo αναμένεται να παρουσιάσει έναν τελείως διαφορετικό Master Chief. Αυτό βέβαια που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τώρα είναι ότι το Halo 5 θα καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, δημιουργώντας φρενίτιδα στην gaming community και εκτοξεύοντας παράλληλα τις πωλήσεις του Xbox One στα ύψη. Δείτε τα δύο trailer που ακολουθούν για να αρχίσετε σιγά σιγά να μπαίνετε στο κλίμα…

    https://youtu.be/9rd8FWUCCZk
    https://youtu.be/tHQiYPiNVEE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles