23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με την 360 κάμερα των 108 MPixels της Panono! [video]

    Το Digital Life βρίσκεται στην IFA 2016 Press Conference στο Hong-Kong και στα πλαίσια της παρουσίασης μερικών startups, είδαμε από κοντά την 360 κάμερα της Panono, ίσως την καλύτερη αυτή τη στιγμή στην αγορά!

    Η Panono 360 κάμερα κάνει λήψη μόνο φωτογραφιών και όχι videos, όμως διαθέτει 36 ξεχωριστούς αισθητήρες που συνδυαστικά αποδίδουν φωτο-σφαίρες ανάλυσης 108 MPixels! Μπορεί να τοποθετηθεί σε τρίποδο ή selfie stick και η ανάλυσή της είναι 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή των αντίστοιχων 360 καμερών άλλων κατασκευαστών, όπως της Samsung και της LG.

    panono 360 (3)

    panono 360 (1)
    Η Panono 360 camera με τον CEO της εταιρείας, Jonas Pfeil, στο βάθος

    Επίσης, μπορεί να κάνει αυτόματα λήψη πετώντας την στον αέρα και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται τοπικά στην αρχή (16GB εσωτερικού flash χώρου αποθήκευσης) για να ανέβουν στο cloud μέσω internet όταν είναι δυνατόν, ώστε να γίνει η επεξεργασία τους και το τελικό αρχείο να αποδωθεί εκεί. Η μπαταρία της αντέχει για περίπου 150 λήψεις και σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Jonas Pfeil, πιθανότατα θα κυκλοφορήσει και μοντέλο που θα λειτουργεί κάτω από το νερό. Ωστόσο, η τιμή της είναι κάπως τσουχτερή, στα 1.499 δολλάρια!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles