25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Beware of the Slenderman έρχεται στο HBO

    O Slender Man είναι ένας χαρακτήρας που γεννήθηκε στο Internet το 2009. Ήταν το αποτέλεσμα ενός “αθώου” online fan fiction διαγωνισμού με πολλές τρομακτικές εικόνες πειραγμένες στο photoshop να δίνουν και να παίρνουν. Σύντομα κέρδισε ένα φανατικό cult κοινό που φρόντισε να του δώσει το κατάλληλο ιστορικό και καταγωγή. Η υπόλοιπη Αμερική τον έμαθε το 2014 όταν δύο 12χρονια κορίτσια σκότωσαν μία φίλη τους σε μία μικρή πόλη του Γουισκόνσιν, μαχαιρώνοντάς την 19 φορές. Όπως υποστήριξαν τους το είχε ζητήσει ο Slender Man. Εάν το έκαναν θα τις έπαιρνε μαζί του να ζήσουν στο σπίτι του στο δάσος.

    beware the slenderman

    Μιλάμε για πολύ “creepy” υλικό που η Irene Taylor Brodsky -είχε προταθεί για Όσκαρ για το The Final Inch του 2009- το μετέτρεψε σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, αφού πρώτα φυσικά πήρε άδεια από τις οικογένειες και των δύο κοριτσιών που κατηγορήθηκαν για το έγκλημα για να κάνει τις απαραίτητες συνεντεύξεις.
    H Brodsky χρησιμοποίησε την φανταστική φιγούρα του Slenderman για να εξερευνήσει όχι μόνο την επιρροή που έχει το internet επάνω στις πράξεις της πραγματικής ζωής, αλλά και το πόσο η ψηφιακή εποχή “πειράζει” τη φαντασία των παιδιών.
    Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί αύριο, 11 Μαρτίου, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ South By Southwest και πολλοί προβλέπουν πως θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά και μπόλικος τρόμος. Που εμπλέκεται τώρα το HBO; Το κανάλι έχει ήδη ρίξει τα δίχτυα του στο ντοκιμαντέρ και έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματά του. Είναι σίγουρο πως θα το βάλει στο πρόγραμμά του στο άμεσο μέλλον χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Και γενικότερα μην ξαφναστείτε καθόλου εάν στο μέλλον δείτε να προκύπτει μία Slenderman ταινία. Εδώ υπάρχει πολύ υλικό για να καταπιαστούν σκηνοθέτες και σεναριογράφοι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles