16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το HBO και οι showrunners του Game of Thrones έχουν πολλές διαφωνίες

    Ο χειμώνας μπορεί να έρχεται στο Westeros ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως δεν θα κυλήσουν και τόσο ομαλά. Οι showrunners του διάσημου show, David Benioff και D.B. Weiss, έχουν επαναλάβει ξανά και ξανά πως θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη σειρά μετά την 8η σεζόν, ωστόσο το HBO έχει άλλα πλάνα, αφού θέλει και περισσότερα επεισόδια αλλά και ένα spin-off αφού ολοκληρωθεί το Game of Thrones. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως η 7η σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια, ωστόσο στα παρασκήνια της παραγωγής επικρατεί αναβρασμός όσο αφορά την αμέσως επόμενη. Οι showrunners θέλουν η 8η να ρίξει την αυλαία στα έξι επεισόδια ωστόσο σύμφωνα με το Deadline το HBO θέλει αρκετά περισσότερα.

    game of thrones

    O πρόεδρος του HBO, Casey Bloys δήλωσε σ’ ένα press tour πως βρίσκονται σε συζητήσεις για το φινάλε του show. H 7η και η 8η σεζόν δεν θα γυριστούν η μία μετά την άλλη και γενικότερα δεν βιάζονται. Λίγο αργότερα όμως και μιλώντας στο Entertainment Weekly είπε πως αν οι showrunners του δώσουν 8 επεισόδια, εκείνος θα τους ζητήσει 10. Φυσικά όλα θα κριθούν από τους ίδιους και εκείνος θα κάνει πράξη αυτό που θα του παραδώσουν. Ωστόσο παραγωγός που να μην προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το momentum ενός τηλεοπτικού φαινομένου δεν έχει γεννηθεί ακόμα.
    Εκτός από το θέμα των επεισοδίων, ο Casey Bloys και το HBO θέλουν να πείσουν και τον George R.R. Martin, που ακόμα παιδεύεται να τελειώσει το The Winds of Winter, να διευρύνει το σύμπαν της σειράς με prequel, sequel, spin-off και ότι ήθελε προκύψει. Και εδώ ο Bloys έχει άποψη αφού πιστεύει πως το prequel θα ήταν η καλύτερη λύση αφού ο Martin έχει μπόλικο προ Game of Thrones υλικό. Αμέσως έσπευσε να τονίσει πως το κανάλι κολοσσός δεν αισθάνεται κάποια πίεση πως πρέπει να γυρίσει σώνει και καλά κάτι, την ίδια στιγμή βέβαια γνωρίζει καλά ο ίδιος πως υπάρχει πιθανότατα το δίκτυο να χάσει συνδρομητές μετά το τέλος του Game of Thrones. Και αυτό το HBO είναι σίγουρο πως δεν θα το αφήσει να συμβεί έτσι εύκολα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles