14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΗΒΟ και Zack Snyder ετοιμάζουν το τηλεοπτικό Watchmen;

    To Watchmen ήταν ένα σωρό πράγματα. Υποτιμημένο, αντισυμβατικό, flop (με καθαρά box office κριτήρια), αριστουργηματικό. Η ταινία του 2009 του Zack Snyder ήταν σαν μία μπάλα αδρεναλίνης με υπαρξιακές ανησυχίες και γλαφυρές πολιτικές αναφορές, το πλέον σύνθετο και ψαγμένο κεφάλαιο στο superhero φαινόμενο. Και δεν μπορούμε παρά να έχουμε ένα τεράστιο χαμόγελο από την στιγμή που διαβάσαμε πως το εκλεκτό ΗΒΟ και ο Snyder είναι σε συζητήσεις για να φτιάξουν την σειρά Watchmen.

    Watchmen

    Το HBO έσπευσε άμεσα να πει πως τα πράγματα είναι πολύ πρώιμα και δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και το Watchmen είναι ηλίου φαεινότερο πως ταιριάζει απόλυτα σ’ ένα τηλεοπτικό concept. Είτε prequel στο φιλμ, είτε ένα reboot με λογική σειράς, το θέμα είναι πως το Watchmen έχει τόσο σύνθετο υπόβαθρο που μπορεί να δώσει εκλεκτή τηλεοπτική μορφή υπό οποιαδήποτε μορφή. Βέβαια με τον Snyder να είναι τόσο busy με το Batman v Superman και τα Justice League φιλμ, είναι άγνωστο κατά ποιο βαθμό θα ασχοληθεί με το project αλλά ας ελπίζουμε πως θα το βάλει το χεράκι του.
    Η κατά πολλούς καλύτερη σειρά κόμικ που υπήρξε ποτέ, μία δημιουργία των Alan Moore και Dave Gibbons για την DC Comics, ανεβάζει τα στάνταρ του fun και η πιθανότητα να γίνει μία τηλεοπτική σειρά πρέπει απλά να αξιοποιηθεί. Οπωσδήποτε.

    https://www.youtube.com/watch?v=R3orQKBxiEg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles