21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Hearthstone έρχεται σε iPhone και Android smartphones το 2015!

    Η Blizzard θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο Μίδας της βιομηχανίας των video games, καθώς με οτιδήποτε και εάν καταπιάνεται, μετά από λίγο καιρό μετατρέπεται σε χρυσάφι. Ο ίδιος κανόνας φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Hearthstone: Heroes of WarCraft, ένα online card game βασισμένο στο δημοφιλές σύμπαν του WarCraft, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, αποκτώντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες.

    hearthstone_heroes_of_warcraft_1

    Το collectible card game μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει σε PC, iPad και Windows 8 Touch συσκευές, για αυτό και η Blizzard ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να φέρει το πετυχημένο Hearthstone και στα smartphones που τρέχουν λειτουργικό iOS και Android. Οι developers του κολοσσού του gaming ελπίζουν ότι θα έχουν ετοιμάσει την mobile έκδοση του Hearthstone μέχρι τις αρχές του 2015, επεκτείνοντας το δημοφιλές game και στις προαναφερθείσες πλατφόρμες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δημιουργοί του διάσημου card-based παιχνιδιού, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν  οι game developers του Hearthstone είναι να επανασχεδιάσουν το user interface με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό και εύχρηστο και προπάντων να καλύπτει τις ανάγκες και τη φιλοσοφία των χρηστών iOS και Android smartphones.

    Hearthstone_2

    Πάντως, εάν το Heartstone έχει ήδη συμπληρώσει 20 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, μπορούμε να φανταστούμε πόσο θα αυξηθεί το συγκεκριμένο νούμερο από τη στιγμή που ο δημοφιλής τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε iPhone και Android κινητά τηλέφωνα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles