16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Hewlett Packard ετοιμάζει το δικό της Smartwatch!

    Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες εταιρείες ασχολούνται με την ανάπτυξη wearable gadgets, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για το νέο trend στο χώρο των νέων τεχνολογιών. Μετά τη Samsung, τη Sony και  πολλές άλλες εταιρείες, η Hewlett Packard ετοιμάζεται και εκείνη με τη σειρά της να εισέλθει δυναμικά στο χώρο των wearable gadgets, προτείνοντας το δικό της smartwatch, το οποίο σύμφωνα με τους υπευθύνους της θα συνδυάζει κομψό design και εξελιγμένες high-tech δυνατότητες.

    Hewlett Packard Smartwatch

    Η Hewlett Packard για την ανάπτυξη του δικού της smartwatch αναμένεται να συνεργαστεί με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Michael Bastian, ο οποίος αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο γνωστούς designers που υπάρχουν. Βέβαια, η Hewlett Packard πρόκειται για μία εταιρεία που δεν μας έχει συνηθίσει να ασχολείται με συσκευές που ξεχωρίζουν για το design τους, καθώς αρέσκεται στο να ακολουθεί μία πιο συμβατική φιλοσοφία σε ότι δημιουργεί. Για αυτό είναι πολύ πιθανό, το smartwatch να είναι ναι μεν κατασκευασμένο από hardware parts της HP, όμως ενδέχεται να κυκλοφορήσει στη αγορά με διαφορετική φίρμα που δεν θα περιλαμβάνει το logo της HP. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του εν λόγω smartwatch, εάν κρίνουμε από τις concept εικόνες της συσκευής είναι εμφανές ότι ο Bastian έχει καταφέρει να δώσει τη δική του προσωπική πινελιά, ώστε να κάνει το υπό ανάπτυξη wearable gadget της Hewlett Packard πολύ ελκυστικό στο μάτι!

    Hewlett Packard Smartwatch

    Σύμφωνα με μία φήμη το smartwatch που θα φέρει τη σφραγίδα της HP θα βασίζεται σε ένα OS που θα το αναπτύξει η ίδια η εταιρεία, καθώς η συσκευή φέρεται να συνεργάζεται τόσο με τα Android όσο και με τα iOS-based smartphones. Το smartwatch της HP αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, τον προσεχή Οκτώβριο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί η τιμή του. Η Hewlett Packard ετοιμάζεται να πλεύσει σε αχαρτογράφητα νερά και να τα βάλει με παραδοσιακές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά των wearable gadgets, για αυτό η προσπάθεια της χρήζει μεγάλου ενδιαφέροντος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles