21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκλειδώνοντας ένα δωμάτιο του Hilton με το smartphone σας και μόνο!

    Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, οι “τυχεροί” επισκέπτες των ξενοδοχείων Hilton ανά τον κόσμο θα έχουν πολλά προνόμια, στα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από το Android ή iOS smartphone ή tablet τους.

    hilton-hotel-room-details

    Έτσι, θα μπορούν να κάνουν check-in στο ξενοδοχείο και να επιλέγουν το δωμάτιό τους πριν φτάσουν σε αυτό, να κάνουν upgrades, να συμπληρώνουν όλα τα special requests που επιθυμούν, αλλά και να… ξεκλειδώνουν το δωμάτιο από τη φορητή τους συσκευή και μόνο. Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, σε σχετικό δελτίο τύπου, η αλυσίδα ξενοδοχείων, όλες οι νέες “έξυπνες” δυνατότητες των προνομιούχων φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου, πλην της τελευταίας, θα είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 4.000 Hilton σε όλο τον κόσμο έως τα τέλη του έτους.

    Μέσα στην επόμενη χρονιά, η εταιρεία θα ξεκινήσει να εξοπλίζει τα ξενοδοχεία της και με την τεχνολογία ξεκλειδώματος της πόρτας ενός δωματίου από το smartphone ή το tablet του φιλοξενούμενου, επιτρέποντάς του, πρακτικά, να βρεθεί σε αυτό χωρίς καν να περάσει από τη reception του ξενοδοχείου, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και με το check-out, καθώς ο λογαριασμός θα αποστέλλεται αυτόματα στο email τους (το τελευταίο feature είναι ήδη διαθέσιμο σε ξενοδοχεία της αλυσίδας στις Ηνωμένες Πολιτείες).

    Η δυνατότητα ξεκλειδώματος του δωματίου από το.. κινητό ή την ταμπλέτα σας θα είναι διαθέσιμη στα ξενοδοχεία Hilton στις ΗΠΑ μέσα στο 2015 και, την επόμενη χρονιά, σχεδόν στα περισσότερα ανά τον κόσμο. Η τεχνολογία στις υπηρεσίες και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των πελατών τους, λοιπόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles