22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Hogwarts ξεκίνησε τα online μαθήματα! Γίνε ο επόμενος Harry Potter!

    Τι κι αν έχουν περάσει τρία χρόνια από το τέλος των κινηματογραφικών ταινιών Harry Potter; Κάποιοι wannabe μάγοι ακόμη περιμένουν το γράμμα τους από το Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, ή αλλιώς το σχολείο το οποίο εκπαιδεύει τους μάγους και είναι προσβάσιμο μονάχα από την πλατφόρμα 9¾ και το τρένο Hogwarts Express.

    hogwarts is here

    Κάποιοι εθελοντές fans της σειράς Harry Potter δημιούργησαν το HogwartsIsHere.com, το οποίο δέχεται μαθητές μάγους και παραδίδει online μαθήματα μαγείας. Κάθε μάθημα διαρκεί 9 εβδομάδες, έχει δηλαδή 9 ενότητες, και συνολικά υπάρχουν μαθήματα για 7 χρόνια, έχοντας κανονικά καθηγητές, εργασίες, κουίζ κλπ.

    Μη χάσετε την ευκαιρία να μπείτε σε κάποιον από τους 4 διαθέσιμους Οίκους (Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin) του Hogwarts και να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους μαθητές για να κερδίσετε πόντους για τον Οίκο σας.

    hogwarts is here letter

    Κάντε εγγραφή και εξερευνήστε όλο το ενδιαφέρον υλικό που παρέχεται, όπως είναι η βιβλιοθήκη του Hogwarts, τα textbooks, αλλά και χώροι για συνομιλία με άλλους μαθητές, όπως είναι τα Hogwarts Clubs.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles