22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Honor 6. Η νέα ναυαρχίδα της Huawei αποκαλύπτεται!

    H Huawei παρουσίασε και επίσημα το Honor 6, το νέο high-end smartphone, με το οποίο ο κινεζικός γίγαντας φιλοδοξεί να ανεβάσει κατακόρυφα τα κέρδη του. Το Honor 6, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν γνωστό με την κωδική ονομασία “Mulan”, συνδυάζει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις αλλά και πραγματικά όμορφο design.

    honor 6

    To Honor 6 τελικά διαθέτει μία οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση στα 1080p, σε αντίθεση με τις φήμες που ήθελαν τη νέα ναυαρχίδα της Huawei να διαθέτει ένα Quad HD display. Η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει η νέα high-end συσκευή της Huawei είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά λεπτό και «φινετσάτο» smartphone, καθώς όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της Huawei, έχουν καταφέρει να μικρύνουν αισθητά τα πλευρικά bezels στα 2.36mm. Όπως τόνισαν, η οθόνη θα καταλαμβάνει συνολικά το 75% του σώματος της συσκευής, γεγονός που ενδέχεται να βοηθήσει σημαντικά στον χειρισμό της με το ένα χέρι. Όσον αφορά, τα tech specs του, η Huawei προσθέτει στο εσωτερικό της ναυαρχίδας της ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Συγκεκριμένα., στην καρδιά του Honor 6 χτυπάει ένας πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 920, ο οποίος συνεργάζεται με μία ταχύτατη GPU που κατασκευάζει η Mali. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι της Huawei, ο Kirin 920 (που πρόκειται για ένα αποκλειστικό δημιούργημα της κινεζικής εταιρείας), μπορεί άνετα να κοντραριστεί με τον Snapdragon 805 της Qualcomm. Παράλληλα, το γεγονός ότι στο εσωτερικό του Honor 6 θα υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής, ώθησε το σχεδιαστικό team της Huawei να ντύσει το Honor 6 με ένα frame από αλουμίνιο, το οποίο θα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην απώθηση της θερμότητας.

    Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της Huawei είναι 3GB ενσωματωμένης μνήμης RAM., 16GΒ αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, αισθητήρας κύριας κάμερας στα 13MP και 5MP εμπρόσθιας κάμερας, καθώς επίσης και λειτουργικό Android KitKat 4.4.2. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι ο κινεζικός γίγαντας, με το Honor 6, αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παρουσία  του στην κατηγορία των high-end συσκευών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles