18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς ένα μήνυμα στην mobile app της Pizza Hut την έσωσε από ομηρία!

    Μία γυναίκα στη Florida χρησιμοποίησε το πεδίο σχολίων σε μία online παραγγελία στην Pizza Hut μέσω του smartphone της, ώστε να ειδοποιήσει τις αρχές ότι εκείνη και τα παιδιά της βρίσκονται όμηροι στο σπίτι τους.

    Η Cheryl Treadway, μία γυναίκα από το Avon Park κοντά στην Tampa, είχε καβγαδίσει έντονα με το φίλο της, σε σημείο εκείνος να βγάλει μαχαίρι και να την απειλήσει ότι δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι. Ακόμη κι όταν του είπε ότι πρέπει να φύγει για να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, εκείνος τη συνόδεψε και τους ανάγκασε να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτι, χωρίς να τους αφήνει να φύγουν.

    pizza-hut-app-saves-hostages

    Η λύση βρέθηκε από την κοπέλα όταν ζήτησε το κινητό της, που της το είχε αποσπάσει ο φίλος της, για να παραγγείλει μία πίτσα μέσω Internet. Από την Pizza Hut έστειλαν το μήνυμα βοήθειας -που είχε αφήσει στο πεδίο των σχολίων της παραγγελίας- στην αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σπίτι απελευθερώνοντας τη γυναίκα και τα παιδιά.

    Ένας ιδιαίτερος τρόπος να σωθείς μέσω των νέων τεχνολογιών, αλλά και χάρη στην εξυπνάδα της γυναίκας να σκεφτεί έναν τέτοιο τρόπο για να ζητήσει βοήθεια…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles