14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς η τεχνολογική κοινότητα ξέρει ότι το νέο iPhone 5 θα κυκλοφορήσει 21 Σεπτεμβρίου;

    Το να κάνεις την δουλειά ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ στην αγορά της τεχνολογίας, σημαίνει δύο πράγματα: το πρώτο ενδεχόμενο είναι να μην λειτουργεί το γραφείο τύπου μίας εταιρείας με τρόπο τέτοιο που να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις και να αποκαλύπτει τον προγραμματισμό των προϊόντων. Το δεύτερο είναι ότι έχεις πολύ χρόνο στα χέρια σου, επειδή δεν υπάρχουν επίσημες ειδήσεις και δεν έχεις τι να κάνεις.

    Όμως! Υπάρχουν πάντα πρόθυμες πηγές να σε ενημερώσουν για ενδείξεις που υπάρχουν για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει και να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Μακρηγορώ όμως.

    Το ενδεχόμενο η κυκλοφορία του νέου iPhone, ή iPhone 5 αν προτιμάτε, να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, άρα και η ανακοίνωσή του να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, είναι πάρα πάρα πολύ κοντά. Αυτό διαβεβαιώνει και το συχνά αξιόπιστο TechCrunch με πηγές του στην Αμερικανική εταιρεία κινητής Verizon, να το ενημερώνουν ότι ανακαλούνται όλες οι άδειες των υπαλλήλων τις για εκείνες τις μέρες. Συγκεκριμένα, οι άδειες των υπαλλήλων της Verizon, ανακαλούνται για το χρονικό διάστημα 21-30 Σεπτεμβρίου.

    Δεν είναι, λοιπόν, ένα ασφαλές συμπέρασμα για τους Πουαρό της τεχνολογίας, ότι το νέο iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τότε; Όσο για την Ελλάδα, μη μας ρωτάτε. Δεν έχουμε μάθει για ανακλήσεις αδειών στις εταιρείες, κινητής. Ακόμα τουλάχιστον J

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles