24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πόσο μακριά θα έφτανες για να σώσεις το smartphone σου που έπεσε στον υπόνομο;

    Ella

    H 16χρονη Ella, περπατούσε ένα απόγευμα με την φίλη της στην πόλη της, το Dover, στη Μεγάλη Βρετανία. Μιλούσαν και η Ella πήγε να βάλει το BlackBerry της στην τσέπη της. Όταν κατάλαβε πως έκανε λάθος και αντί να το βάλει στην τσέπη της, της έπεσε και, είχε την ατυχία να το βλέπει να χάνεται στην σχάρα για τα όμβρια, στην άκρη του δρόμου.

    Η 16χρονη Αγγλίδα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν ήθελε να το αφήσει έτσι. Ήθελε να προσπαθήσει να πάρει πίσω το τηλέφωνό της. Με την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει τα 16χρονα αυτού του κόσμου, ειδικά αυτά που προσπαθούν να γίνουν ξανθιές με αρκετό ντεκαπάζ, απομακρύνει την σχάρα και μπαίνει μέσα με τα πόδια, με σκοπό να προσπαθήσει να φτάσει το BlackBerry με τα πόδια της. Αλλά της προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα.

    Σφήνωσε.

    Έτσι, εκτός από το σπασμένο BlackBerry που παρέμενε στην άκρη του υπονόμου, η 16χρονη Ella είχε να αντιμετωπίσει και τα γέλια όλων όσων έσπευσαν στην περιοχή και την έβλεπαν σφηνωμένη στη σχάρα του υπονόμου, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική. Συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της.

    Το βρετανικό δίκτυο ITV που την κάλεσε για συνέντευξη το επόμενο πρωί βέβαια, σε μία γενναιόδωρη κίνηση που εξασφάλισε την λατρεία όλων των 16χρονων ξανθών με ντεκαπάζ της χώρας, δώρισε στην Ella ένα iPhone. Και κάπως έτσι η Ella (και όχι το BlackBerry της), κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles