11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    How to: Πώς θα μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το iPhone στο νέο Google Pixel

    H Google πριν λίγες ημέρες προχώρησε στο λανσάρισμα δύο νέων smartphones της, των Pixel και Pixel XL (κάντε κλικ εδώ για να θυμηθείτε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτά). Από τότε συχνά ανεβάζει στον Youtube λογαριασμό της promo videos από τις συσκευές. Το τελευταίο είναι λίγο διαφορετικό καθώς δείχνει στους χρήστες πώς να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από ένα iPhone στο Pixel.

    google-pixel

    Ας δούμε με τη βοήθεια του secnews.gr τη σειρά βημάτων που μπορούν να ακολουθήσουν οι πρώην χρήστες iPhone και νυν χρήστες Pixel για να πετύχουν μια εύκολη μεταφορά δεδομένων.

    Βήμα πρώτο:

    Αρχικά, πρέπει να κάνετε εκκίνηση στο καινούριο σας Ρixel και παράλληλα να απενεργοποιήσετε τα iMessage και Facetime στο iPhone. Πριν ξεκινήσετε τις ρυθμίσεις, φροντίστε και οι δύο συσκευές να έχουν υπόλοιπο μπαταρίας άνω του 50%, ώστε να αποφευχθεί πιθανή απενεργοποίηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

    Βήμα δεύτερο:

    Εισάγετε την κάρτα nano SIM στο Pixel, ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Η θέση της κάρτας nano SIM στο Ρixel βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία. Διαθέτει επίσης και ένα εργαλείο εισαγωγής για να εισάγετε το δίσκο αλλά και την κάρτα nano SIM. Η κάρτα μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα έως ότου να ενεργοποιηθεί.

    Βήμα τρίτο:

    Συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επιλογή αντιγραφής δεδομένων από iPhone συσκευές, Android συσκευές ή Cloud.

    Βήμα τέταρτο:

    Συνδέετε το iPhone με το Ρixel, μέσω καλωδίου, χρησιμοποιώντας παράλληλα το μετατροπέα που προσφέρεται μαζί με την Google συσκευή σας. Στη συνέχεια, συνδέεστε στον Google λογαριασμό σας μέσω του Pixel. Το smartphone θα αρχίσει να σκανάρει το υλικό της παλιάς συσκευής iPhone για να ξεκινήσει τη μεταφορά. Στο υλικό αυτό συμπεριλαμβάνονται σημειώσεις ημερολογίου, επαφές, emails, μηνύματα, συνημμένα, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο.

    Δείτε το ακόλουθο video της Google για τη διαδικασία μεταφοράς

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles