23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HP ProDesk 600 G1 Desktop Mini Review: Ευελιξία και δυναμική που συναρπάζει!

    Στη σημερινή εποχή δε χρειάζεται να δαπανήσει κανείς μία μικρή περιουσία για να εξοπλίσει πλήρως και αποτελεσματικά την επιχείρηση του. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλύτερα η HP, μία εταιρεία που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στον χώρο του εξοπλισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τις desktop PC λύσεις της. Για τους επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν ναι μεν ευελιξία και ισχυρές δυνατότητες στο επιχειρησιακό περιβάλλον, αλλά παράλληλα θέλουν να κρατήσουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, η HP έχει αναπτύξει τη σειρά μίνι-υπολογιστών desktop, HP ProDesk 600 G1. ProDesk 600 G1 Desktop Mini 2

    Η σειρά ProDesk 600 G1 της Hewlett Packard δε κάνει συμβιβασμούς ούτε στις δυνατότητες, αλλά ούτε και στο design, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα ατού των συγκεκριμένων mini-desktop PC είναι ότι μπορούν να χωρέσουν κυριολεκτικά παντού (είτε σε οριζόντια είτε σε κατακόρυφη διάταξη). Παράλληλα, σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών, το ProDesk 600 G1 είναι βέβαιο ότι θα καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές γραφείου, καθώς ενσωματώνει στο εσωτερικό του μία σειρά από δυναμικά tech specs που καλύπτουν τους πάντες και παράλληλα χαρίζουν τεράστια ευελιξία, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο configuration που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

    ProDesk 600 G1 Desktop Mini 3

    Ρίχνοντας μία ματιά στα ενδότερα, στην καρδιά του ProDesk 600 χτυπάει ένας παντοδύναμος και ταχύτατος Intel Core™ i5-4590T, ενώ επιπλέον ενσωματώνει το Intel Q85 chipset με κάρτα γραφικών HD Graphics 4600. Όσον αφορά τη διαθέσιμη μνήμη, το mini-desktop PC της Hewlett Packard δύναται να δεχθεί έως και 8GB μνήμης RAM (1600MHz DDR3 SDRAM). Επιπλέον, σε επίπεδο συνδεσιμότητας το ProDesk 600 G1 προσφέρει 4xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, 1xRJ-45, 1 θύρα audio line out, 1 θύρα για headphones, 1 θύρα για μικρόφωνο, 1xVGA και 2xDisplayPort. Επιπλέον, σε ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό τους, τα mini-desktop PC της σειράς ProDesk 600 μπορούν να δεχθούν από Windows 7 και άνω.

    ProDesk 600 G1 Desktop Mini

    Πέραν όμως των εξαιρετικών επιδόσεων που θα λύσουν τα χέρια των εργαζομένων κάθε επιχείρησης και θα αυξήσουν κατακόρυφα την παραγωγικότητα τους, ένα από τα μεγάλα ατού του μικρού επαγγελματικού κομψοτεχνήματος της HP είναι ότι έχει περάσει επιτυχώς από όλα τα εξονυχιστικά tests της HP, ενώ παράλληλα υιοθετεί το πρότυπο Energy Star, το οποίο σημαίνει καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων του συστήματος και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Φυσικά και η ασφάλεια είναι ένας τομέας στον οποίο η HP έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα, καθώς προσφέρει μία σειρά από εφαρμογές όπως τα: HP Client Security, HP BIOSphere, HP Drive Encryption και Microsoft Security Essentials που εξασφαλίζουν το maximum της ασφάλειας στην επιχείρηση.

    Συνοψίζοντας, το ProDesk 600 G1 Desktop Mini είναι μία λύση που θα χαρίσει ένα νέο αέρα παραγωγικότητας, ευελιξίας και ασφάλειας στην επιχείρηση σας, καθιστώντας την καθημερινή εργασία μία πλήρως δημιουργική εμπειρία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles