18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η HP παρουσίασε το νέο Solution Center με λύσεις για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση

    H HP, προσανατολισμένη στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, παρουσίασε το πρώτο στην κατηγορία του Solution Center, στην Ελλάδα. Το Solution Center αποτελεί μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία στους τελικούς χρήστες, να δουν και να αξιολογήσουν στην πράξη εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις και, ταυτόχρονα, να ενημερωθούν για τα επιχειρηματικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα κάθε μίας.

    IMG_14 (Medium)

    Το Solution Center φιλοξενεί λύσεις από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών της αγοράς. Μεταξύ άλλων, είχαμε την ευκαιρία να δούμε, στην κατηγορία των Managed Print Services, τον Officejet Pro X της HP, τον ταχύτερο Inkjet εκτυπωτή στον κόσμο με απόδοση έως και 70 σελίδες/ λεπτό και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα συγκριτικά με τους laser, καθώς και τους νέους έγχρωμους εκτυπωτές της σειράς HP LaserJet Enterprise flow MFP M880 με ενσωματωμένη NFC τεχνολογία να αντεπεξέρχονται άριστα σε απαιτητικές λύσεις διαχείρισης και ασφάλειας όπως το HP Access Control.

    Το ενδιαφέρον μας εστιάστηκε και στις λύσεις εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους (για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κ.α.), τις οποίες δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να δούμε από κοντά, και οι οποίες είναι πλέον εξοπλισμένες με τεχνολογίες εκτύπωσης και διαχείρισης από απόσταση, όπως αυτή του “HP ePrint and Share”. Παράλληλα, και λόγω της ανάγκης για μεγάλη επεξεργαστική ισχύ αλλά και ισχυρά γραφικά από τους επαγγελματίες του χώρου,  εξερευνήσαμε την κατηγορία των Workstations και είδαμε από κοντά μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις της σειράς Z. Το Ζbook 17 Workstation, είναι σχεδιασμένο για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες, που θέλουν να συνδυάζουν την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση με τη φορητότητα.

    IMG_64 (Medium)

    IMG_66 (Medium)

    Ακόμη, στην κατηγορία λύσεων για ευελιξία και ταχύτητα στην επιχείρηση (MobilityThin Clients & Virtualization), είδαμε λύσεις που επαναπροσδιορίζουν τη φορητότητα, όπως το νέο HP ElitePad 1000: Ένα tablet σχεδιασμένο για επαγγελματίες με τεχνολογικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα στο γραφείο αλλά και εν κινήσει. Με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και μία πλήρη σουίτα έξυπνα σχεδιασμένου βοηθητικού εξοπλισμού, για ακόμη μεγαλύτερη φορητότητα αλλά και ασφάλεια.

    HP Spectre_13_Pro_L

    Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις πιο πρόσφατες λύσεις RPOS (Retail Point of Sale) για τη λιανική από τηνHP, οι οποίες δίνουν έμφαση στην ευελιξία και την παροχή πελατοκεντρικών υπηρεσιών, για ταχύτητα, ευκολία και αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις.

    HP RP7 Retail System Model 7800 (Medium)

    Οι πελάτες και οι συνεργάτες της HP μπορούν εφεξής να χρησιμοποιούν το Solution Center, για τεχνικές πληροφορίες και live demonstration, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου είναι δυνατή η απεικόνιση και αναπαραγωγή πραγματικών καταστάσεων λειτουργίας μιας επιχείρησης.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles