15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HTC Desire 626. Το mid-ranger με το νεανικό design διαρρέει!

    Το HTC One M9 βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες δικαιολογημένα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα ναυαρχίδα της HTC αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των high-end users. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η γνωστή εταιρεία δεν ασχολείται και με άλλες πιο “οικονομικές” συσκευές, οι οποίες να μην στερούνται δυνατοτήτων και ισχυρών χαρακτηριστικών. Σε αυτή την  κατηγορία εντάσσεται και το HTC Desire 626, ένα κατά πάσα πιθανότητα mid-ranger που οι πρώτες εικόνες του διέρρευσαν από τον «συνήθη ύποπτο» @upleaks.

    Htc desire 626

    Εκ πρώτης όψεως, το HTC Desire 626 διακρίνεται για το νεανικό design του, καθώς το πιθανότερο είναι να εστιάζει στην αγορά των νεαρών users, οι οποίοι αναζητούν μία ικανή συσκευή, η οποία να μην κοστίζει υπερβολικά πολύ και να τραβάει στην ανηφόρα. Όσον αφορά, για τα tech specs του, εδώ υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες φήμες, καθώς υπάρχει η άποψη που θέλει το Desire 626 να βασίζεται σε έναν octa-core με συχνότητα ρολογιού στα 1.7GHz και 2GB μνήμης RAM και υπάρχει και η άποψη των πιο «low» τεχνικών χαρακτηριστικών που περιγράφει μία συσκευή με Qualcomm Snapdragon 410 στα 1.2GHz και 1GB μνήμης RAM. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs, το Desire 626 αναμένεται να κυκλοφορήσει με 16GB RAM αποθηκευτικού χώρου, κύριο αισθητήρα κάμερας στα 13MP και μπροστινή κάμερα με 5MP, λειτουργικό Android KitKat 4.4, αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2000mAh.

    Ακόμα φυσικά δεν υπάρχει το παραμικρό για την τιμή της συγκεκριμένης συσκευής, αν και το πιθανότερο είναι να μάθουμε περισσότερα για αυτή στην MWC 2015 που θα διεξαχθεί για μία ακόμη χρονία στη Βαρκελώνη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles