11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του sexy mid-ranger HTC Desire 728!

    Το Desire 728 είναι μία ακόμη πρόταση από την HTC που απευθύνεται στο mid-range κομμάτι της αγοράς και πολύ σύντομα αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Με βάση τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής που διέρρευσαν, τo Desire 728 εκ πρώτης όψεως μοιάζει να διαφοροποιείται σχεδιαστικά, σε σύγκριση με τα περισσότερα μοντέλα της HTC που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του παρουσιάζουν τα μικρότερα bezels, ενώ ένα από τα ατού του συγκεκριμένου smartphone είναι ότι έρχεται με dual BoomSound speakers, τα οποία σίγουρα μπορούν να προσφέρουν ποιοτικό ήχο πάνω από το μέσο όρο.

    HTC-Desire-728

    Όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα tech specs του, το Desire 728 θα διαθέτει μία οθόνη 5.5 ιντσών (ανάλυση στα 720p), οκταπύρηνο SoC MediaTek ΜΤ6753 με συχνότητα ρολογιού στα 1.3GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (μαζί όμως με microSD slot), 5 MP selfie cam και 13 MP κύριο σένσορα, ενώ επίσης θα τροφοδοτείται από μία μπαταρία στα 2.800mAh. Επιπλέον, το νέο μέλος της οικογένειας των Desire smartphones της HTC αναμένεται να “φοράει” το Android 5.1 OS μαζί με το HTC Sense 7 UI.

    HTC-Desire-728 34

    HTC-Desire-728 3
    Το HTC Desire 728 μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην απαιτητική αγορά της Κίνας και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα το δούμε και από Ευρώπη μεριά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles