17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HTC Droid DNA: Το 5ιντσο που θα ήθελες να έχεις

    Είχαμε διαβάσει, εδώ και μέρες, φήμες γι’ αυτό, όπως και για το event της 13ης Νοεμβρίου, και να που τελικά αποκαλύφθηκε επίσημα..

    Το HTC Droid DNA, μία παραλλαγή του “ιαπωνικού” J Butterfly, που ανακοινώθηκε για την αμερικανική αγορά, μας κάνει να θέλουμε να γνωρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και την ευρωπαϊκή του έκδοση. Υπέροχη πρόταση από την HTC με χαρακτηριστικά “δυναμίτη” και γοητευτική μαύρη εμφάνιση με κόκκινες λεπτομέρειες που θα αρέσει πολύ.

    Η συσκευή εντυπωσιάζει χάρη στην 5άρα Super LCD 3 οθόνη της με Gorilla Glass 2 προστασία, η οποία έχει ανάλυση 1080p (και pixel density 440ppi – το υψηλότερο της αγοράς), ενώ, όσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητές της, διαθέτει τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, 8MPixels οπίσθια κάμερα με αισθητήρα BSI, φακό 28mm ευρείας γωνίας με διάφραγμα f/2.0 καθώς και λήψη video 1080p, αλλά και εμπρόσθια κάμερα στα 2.1MPixels.

    Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 2020mAh, υποστηρίζει LTE, NFC, Bluetooth 4.0, Beats Audio και ασύρματη φόρτιση, ενώ θα ενσωματώνει το Android 4.1.1 Jelly Bean με το HTC Sense 4+ UI.

    Η νέα 5ιντση πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας θα διατεθεί τις επόμενες μέρες στην αμερικανική αγορά αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon Wireless σε τιμή που φτάνει τα 200 δολάρια με δύο χρόνια συμβόλαιο.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles