18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC δείχνει στην Ιαπωνία ένα smartphone που αλλάζει τα δεδομένα στις οθόνες

    Λίγα πράγματα γνωρίζαμε για το HTC J Butterfly, αλλά όσα γνωρίζαμε είναι αλήθεια. Μία νέα «ναυαρχίδα» από την HTC έκανε το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία, όπου και θα κυκλοφορίσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Με λειτουργικό Android Jelly Bean, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro APQ8064 χρονισμένο στα 1,5 GHz, 2GΒ RAM και κάμερα στα 8 MP έχει όλες τις προϋποθέσεις να λανσαριστεί ως το νέο «μεγάλο» smartphone. Το πάχος του είναι στα 9,1 χιλιοστά και η μπαταρία του στα 2020 mAh.

    Το πολύ ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του τηλεφώνου, όμως είναι η 5 ιντσών full HD Super LCD3 οθόνη του, η οποία φαίνεται φανταστική στις φωτογραφίες του Verge. Γίνεται να είναι ακόμα καλύτερη από την εξαιρετική  Super LCD 2 του HTC One X; Απ’ ότι φαίνεται, ναι. Δείτε και την απεικόνιση των pixels στο HTC One J Butterfly και το iPhone 5. Τα 440 ppi `που χώρεσε η HTC σε αυτό το πάνελ, φαίνονται εκπληκτικά.

    To HTC J Butterfly κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κυκλοφορήσει σε άλλη χώρα εκτός της Ιαπωνίας. Την Super LCD3 οθόνη, όμως, θα την δούμε σίγουρα. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε μία οθόνη καλύτερη από αυτή του HTC One X, αλλά η HTC μάλλον έχει βαλθεί να μας εκπλήξει.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles